|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
quadracer Član

Pridružen-a: Pet 04 Mar 2011 13:50 Prispevkov: 14 Aktiv.: 0.08 Kraj: Nazarje
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 2:11 pm Naslov sporočila: Volansko stikalo Clio I |
|
|
Pozdravljeni
Pred kratkim se mi je začelo dogajati, da volansko stikalo za kratke luči izgubi stik in luči ugasnejo. Če stikalo držim v napol vkloplenem položaju je ok, ampak prav nič prijetno opravilo med vožnjo po ovinkastih cestah.
Ali mogoče kdo ve če se da še tukaj kaj naredit...npr: popravilo kontaktov ali kaj podobnega. Ali se sploh da razdret?
Nov sicer res ni drag, ampak za investicijo v stare gare je vedno dobro mal premislit.
Hvala za odgovore, če ima kdo kaj rabljenega, se priporočam.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yacksy Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27 Prispevkov: 499 Aktiv.: 2.63 Kraj: Okolica Šmarjeških toplic
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 5:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kokr vem je to "klasična" napaka pri Cliotih A1/A2. Nova ročka res ni draga, tako da kupi novo ali pojdi na kaki odpad. Teh Cliotov je kot listja in trave. Par EUR za novo ročko se bolj splača kot par ur poskusov popravila zgonjene ročke ... _________________ [slovenščina je zame španska vas] happens. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.00
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Novo, ni vredno cajta če crkne še enkrat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snoopy Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2003 1:17 Prispevkov: 230 Aktiv.: 0.97 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem imel podobne težave pri mojem cliotu letnik 97. Luč mi kar ugasnala ko sem se peljal ponoči, zelo neprijeten občutek.
Ročko sem brez odpiranja s kontakt sprejem našprical in stikalo z večkratnimi zasuki očistil kontakt. Vsaj pet let nisem imel več problemov, sedaj nimam več podatkov ker je drug lastnik.
Pri meni je lahko bil kontakt zamazan in je čiščenje pomagalo. Če problem ne odpraviš raje zamenjaj z novo ali preizkušeno rabljeno zaradi varnosti.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
quadracer Član

Pridružen-a: Pet 04 Mar 2011 13:50 Prispevkov: 14 Aktiv.: 0.08 Kraj: Nazarje
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 10:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
hvala za odgovore, najdu rabljeno za 8€
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni