www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Volansko stikalo Clio I

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
quadracer
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Mar 2011 13:50
Aktiv.: 0.08
Kraj: Nazarje

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 2:11 pm    Naslov sporočila:  Volansko stikalo Clio I Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Pred kratkim se mi je začelo dogajati, da volansko stikalo za kratke luči izgubi stik in luči ugasnejo. Če stikalo držim v napol vkloplenem položaju je ok, ampak prav nič prijetno opravilo med vožnjo po ovinkastih cestah.

Ali mogoče kdo ve če se da še tukaj kaj naredit...npr: popravilo kontaktov ali kaj podobnega. Ali se sploh da razdret?

Nov sicer res ni drag, ampak za investicijo v stare gare je vedno dobro mal premislit.

Hvala za odgovore, če ima kdo kaj rabljenega, se priporočam.

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
yacksy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27
Aktiv.: 2.63
Kraj: Okolica Šmarjeških toplic

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 5:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kokr vem je to "klasična" napaka pri Cliotih A1/A2. Nova ročka res ni draga, tako da kupi novo ali pojdi na kaki odpad. Teh Cliotov je kot listja in trave. Par EUR za novo ročko se bolj splača kot par ur poskusov popravila zgonjene ročke ...
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 24.00

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 5:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Novo, ni vredno cajta če crkne še enkrat
Nazaj na vrh
snoopy
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2003 1:17
Aktiv.: 0.97
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 6:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem imel podobne težave pri mojem cliotu letnik 97. Luč mi kar ugasnala ko sem se peljal ponoči, zelo neprijeten občutek.

Ročko sem brez odpiranja s kontakt sprejem našprical in stikalo z večkratnimi zasuki očistil kontakt. Vsaj pet let nisem imel več problemov, sedaj nimam več podatkov ker je drug lastnik.

Pri meni je lahko bil kontakt zamazan in je čiščenje pomagalo. Če problem ne odpraviš raje zamenjaj z novo ali preizkušeno rabljeno zaradi varnosti.

Lp
Nazaj na vrh
quadracer
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Mar 2011 13:50
Aktiv.: 0.08
Kraj: Nazarje

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 10:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hvala za odgovore, najdu rabljeno za 8€

lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni