|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Stajner Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 12:29 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.17 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Feb 05, 2010 9:26 am Naslov sporočila: Arduino s 4xL298N iz Kitajske... še kdo? |
|
|
Kupujem Arduino Duemilanove z ATmega328 in naletim na spletno stran: http://emartee.com , ki ponuja malo morje dodatkov za Arduino po načelu (lego) kock.
Vprašal sem jih, če imajo kakšno močnejšo kartico za za krmiljenje koračnih motorjev (rabim 24V in 4A), si mi ponoči sporočili, da mi ji lahko izdelajo za cca $34 + ddv. Glede na to, da bo naročilo večje, bo poštnina zastonj. (komunikacija profesionalna in na nivoju, tak da očitno ne gre za garažno podjetje)
Če še koga zanima, naj mi danes do popoldneva sporoči... se mi lahko pridruži... cene so ugodne, poštnine ni... kartica z L298 pa bo izdelana po naročilu (verjetno enkratna priložnost).
Prilagam še ostali seznam planiranega nakupa (cene v USD brez 20% DDV).
Lp,
Matjaž
Opis: |
Seznam kupljenih delov iz emartee.com. |
|
 Download |
Ime datoteke: |
Doatno naročilo - objava.xls |
Velikost datoteke: |
27.5 KB |
Downloadano: |
17 krat |
_________________ Sonce --> edina prava smer! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Unknown_User Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.53 Kraj: UFO iz Butal pri T''minu
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stajner Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 12:29 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.17 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Feb 05, 2010 3:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Karkoli od tega podjetja ... glede na to, da lahko ponudim brezplačno logistiko, je to še najmanj, kar lahko prispevam članom tega foruma.
Cene so ugodne (poštnine ni), tak da se splača. Kasneje pri njih verjetno ne bom naročal ponovno (draga poštnina naročila pod 200$).
Naročilo bom poslal še danes (cca okoli 20h), da bom mel vikend prost.
V kolikor se odločite, me kontaktirajte prek zasebnega sporočila.
Lp,
Matjaž
_________________ Sonce --> edina prava smer! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni