|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 846 Aktiv.: 3.57
|
Objavljeno: Sob Feb 02, 2008 6:49 pm Naslov sporočila: Kratek stik->DIM |
|
|
Imam eno neobičajno vprašanje. Enemu štromarčku bi naredili presenečeneje (za poroko) v smislu prižgi napravo -> iz nje se pokadi dim, če bi počilo še toliko bolje.
Zadeva bi morala biti varna s čim več dima. Zanima me, če kdo pozna kakšen učinkovit način za rešitev tega.
LP M. _________________ Električni aparati delujejo na dim ... ko dim iz njih uide ... ne delujejo več! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.62 Kraj: Trzic
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 1:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Skor tako kot na enih mojih starejših plat, ko sem polariteto zamenjal (po nesreči)
 _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.28 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 4:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cekas žico daš v servet prepojen z oljem. Dima bo ogromno in ne bo strupen (kancerogen) kot iz elektrolitov |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni