|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Apr 04, 2010 12:50 pm Naslov sporočila: ImageCraft ICC ver 7.02 EEprom? |
|
|
Pred par dnevi sem si na novo namestil notebook in hkrati namestil še AVRStudio ter zadnjo Trial verzijo ImageCraft c prevajalnika za AVR. ICCAVR ver 7.02
Sedaj pa imam težavo in sicer:
Pri opcijah za in System Programming imam tri opcije. Najprej sem nastavil na prvo.. Program with project file a ta nastavitev vedno pred ISP programiranjem Flash-a najprej zapeče tudi eeprom..
To mi ne ustreza.. jasno debagiram program in ga žnj-krat spušča v sam kontroler in vedno se preprogramira tudi eeporm.. škoda eeproma (10.000 vpisov) in časa, saj traja postopek celotnega ISP programiranja kar dolgo..
Potem sem označil drugo opcjo Preserve existing content..
Ta je v prejšnjih verzijah delala tako, da je pustila vsebino eeproma pri miru, sprogramiral se je samo Flash..
Ta verzija pa pod to opcijo najprej prebere Eeprom in ga potem še enkrat sprogramira z identično vsebino, šele nato začne z ISP programiranje Flash-a.
Torej pri tej opciji sam proces ISP programiranja traja še dlje..
Če dam tretjo opcijo me vpraša po datoteki za eeprom.. kar seveda nočem..
Torej kako bi se dalo nastaviti naj ob ISP programiranju flash-a vsebino eeproma pusti nedotaknjeno??
kakšna ideja?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni