|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
medo 23 Neznanec

Pridružen-a: Pon 20 Okt 2008 21:35 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Moskva
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2010 10:52 pm Naslov sporočila: Daljinsko centralno zaklepanje Golf IV |
|
|
Kupil sem daljinsko centralno zaklepanje Powerlock. Nikakor ga ne morem pravilno priklopiti. Dodane sheme so neuporabne. Je mogoče kdo montiral kaj podobnega? Golf ima gumb za centralno zaklepanje na vratih. Prosim za pomoč |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Sre Feb 17, 2010 12:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Pripni sheme ki si jih dobil zraven in malo bolj opiši kaj je problem. Predvidevam da avto že ima centralno zaklepanje + električna stekla, ne pa daljinsko.
Citiram: |
Golf ima gumb za centralno zaklepanje na vratih. |
Gumb pri montaži ni pomemben. Pri Golfu je potrebno odstraniti tapeto na voznikovih vratih v katerih je skrit modul za centralno zaklepanje. Tja se priklopi dodatna elektronika.
Drugače pa je nekako takole pri Golfu:
Koda: |
Negative controls. Connect the closing wire to the YELLOW/BLUE wire (pos.n°24) and the opening wire to the GREEN/BROWN wire (pos.n°4) in the black 29-pole connector in the electric window motor in the driver's side door.
|
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
medo 23 Neznanec

|
Objavljeno: Sre Feb 17, 2010 8:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da nisem gledal prave sheme. Verjetno me je zavedel gumb, za centralno zaklepanje. Avto ima centralno, ne pa daljinsko in seveda ima el. pomik stekel.
Sheme mi ne uspe pripeti.
[/quote] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Sre Feb 17, 2010 8:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sheme za priklop so verjetno podobne spodnji sliki.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
medo 23 Neznanec

|
Objavljeno: Čet Feb 18, 2010 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes mi je uspelo zadevo spraviti v pogon. Daljinec odlično deluje. Delal sem napako, da sem proklapljal na stikalu.
Hvala za pomoč !
lp, Damjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni