|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 10:46 am Naslov sporočila: Osnove mikroprocesorskih sistemov |
|
|
pozdravljeni,
ima mogoče kdo skripto za
Osnove mikroprocesorskih sistemov
(Visokošolski strokovni študij, 2. letnik, poletni semester, LJUBLJANA ) od Tadeja Tuma
kajti tole skripto potrebujemo na faksu
( dobi se jo na CD-ju v skriptarnici samo se mi zdi zamalo plačevati to, če je v digitalni obliki, tako da poskušam srečo če kdo izmed vas to že ima, in je pripravljen posredovati meni ... )
uu se opravičujem sem zamešal temo .. ali lahko modelator tole prestavi v
Naloge, izpiti, seminarske ... kajti sam neznam ( in tu je ne morem izbrisati) _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
krupivnk Član

Pridružen-a: Tor 27 Feb 2007 20:45 Prispevkov: 335 Aktiv.: 1.50 Kraj: Lj
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.30 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 11:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
dobi se jo na CD-ju v skriptarnici samo se mi zdi zamalo plačevati to, če je v digitalni obliki, tako da poskušam srečo če kdo izmed vas to že ima, in je pripravljen posredovati meni ... |
Tudi če bi imel že s principa nebi dal. Odnos je katastorfalen. No sej se boš naučil, ko boš diplomiral, ko se ti ljudje kar izposojajo med seboj zadevo, v katero si vložil ogromno dela in upal, da boš za to kaj poplačan.
Koliko pa stane tam v skriptarnici? Mogoče si jo celo nabavim, če je Tuma po tolikih letih končno izdal nekakšno knjigo. _________________
Pravilo št. 1: Pišite slovensko, velja za vse.
TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
diehart Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46 Prispevkov: 501 Aktiv.: 2.11 Kraj: okolica I G
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni knjiga, je cd. ~4€
Sicer je Tuma tudi sam rekel da si naj en nabavi cd, drugi pa skopirajo od njega. Pravi da itak nima smisla dati printat, ker večina študentov ali sama sprinta ali pa pogleda pdf na računalniku.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 11:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
točno tako kot je rekel @diehart ,...
sicer pa že imam ... hvala vsem vseeno _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Samo87 Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 2:14 Prispevkov: 462 Aktiv.: 2.18 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 8:27 am Naslov sporočila: |
|
|
BluPhenix je napisal/a: |
Mogoče si jo celo nabavim, če je Tuma po tolikih letih končno izdal nekakšno knjigo. |
Tuma je kar aktiven. KLIK |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

|
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:19 am Naslov sporočila: |
|
|
@Samo87
ja meni tud daje tak utis, čeprav sem ga šele učeraj spoznal ...
mislim da bo tole eden tistih predmetov, katere bom z veseljem obiskoval  _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

|
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Samo, ja mogoče zadnja 3 leta, prej pa je bilo bolj katastrofa. Edino gradivo za učenje njegovih mikroprcesorskih sistemov so bili zapiski s predavanj, ker predmet ni bil še pravilno formuliran in uraden. Očitno se je z bolonjo to spremenilo.
No, če je sam rekel, da si skopirajte, potem pa vzamem nazaj kar sem napisal. Če avtor dovoli je drugo. (precej Tuma pristop) _________________
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.69 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 12:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem bil pred več kot 3emi leti na izpitu OMS in smo imeli knjigo, nevem kako to, da niste imeli literature. Knjiga je letnik 2004: Mikrokrmilniški sistemi; Programiranje z družino HC11; Tadej Tuma, Andrej Nussdorfer.
L.P.,
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

|
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
@BluPhenix
jaz nisem še bolonc... sem zadnja generacija pred boloncem ... kar se pa skripte tiče je pa bila izdana leta 2006 ... _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Samo87 Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 2:14 Prispevkov: 462 Aktiv.: 2.18 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 2:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
No ja, vzamem nazaj, čisto po pravici povedano ne pretirava ravno z aktivnostjo in prizadevnostjo. Nam je RNV1 tretja ura predavanj ob ponedeljkih skoraj vedno odpadla. Smo s sošolci govorili: "Za Tumo je po ponedeljku že vikend!" Ampak vseeno se mi kot profesor dopade. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

|
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
nakamichi, ja, točno, tista knjiga je nekako uporabna za prvi del (4 letnik), kolikor mi pa spomin nese, v njej ni bilo govora operacijskih sistemih, semaforjih in podobno (2 polovica 4l in 5l). _________________
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni