www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Osnove mikroprocesorskih sistemov

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.57
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 22, 2010 10:46 am    Naslov sporočila:  Osnove mikroprocesorskih sistemov Odgovori s citatom

pozdravljeni,

ima mogoče kdo skripto za

Osnove mikroprocesorskih sistemov
(Visokošolski strokovni študij, 2. letnik, poletni semester, LJUBLJANA ) od Tadeja Tuma

kajti tole skripto potrebujemo na faksu
( dobi se jo na CD-ju v skriptarnici samo se mi zdi zamalo plačevati to, če je v digitalni obliki, tako da poskušam srečo če kdo izmed vas to že ima, in je pripravljen posredovati meni ... )

uu se opravičujem sem zamešal temo .. ali lahko modelator tole prestavi v
Naloge, izpiti, seminarske ... kajti sam neznam Think ( in tu je ne morem izbrisati)

Folc
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
krupivnk
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Feb 2007 20:45
Aktiv.: 1.50
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 22, 2010 6:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://fe-elektroniki.mojforum.si/fe-elektroniki-about70.html
Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 22, 2010 11:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
dobi se jo na CD-ju v skriptarnici samo se mi zdi zamalo plačevati to, če je v digitalni obliki, tako da poskušam srečo če kdo izmed vas to že ima, in je pripravljen posredovati meni ...

Tudi če bi imel že s principa nebi dal. Odnos je katastorfalen. No sej se boš naučil, ko boš diplomiral, ko se ti ljudje kar izposojajo med seboj zadevo, v katero si vložil ogromno dela in upal, da boš za to kaj poplačan.

Koliko pa stane tam v skriptarnici? Mogoče si jo celo nabavim, če je Tuma po tolikih letih končno izdal nekakšno knjigo.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
diehart
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46
Aktiv.: 2.11
Kraj: okolica I G

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 22, 2010 11:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni knjiga, je cd. ~4€

Sicer je Tuma tudi sam rekel da si naj en nabavi cd, drugi pa skopirajo od njega. Pravi da itak nima smisla dati printat, ker večina študentov ali sama sprinta ali pa pogleda pdf na računalniku. Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
folc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 22, 2010 11:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

točno tako kot je rekel @diehart ,...
sicer pa že imam ... hvala vsem vseeno

Folc
Nazaj na vrh
Samo87
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 2:14
Aktiv.: 2.18
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 8:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

BluPhenix je napisal/a:
Mogoče si jo celo nabavim, če je Tuma po tolikih letih končno izdal nekakšno knjigo.

Tuma je kar aktiven. KLIK
Nazaj na vrh
folc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Samo87

ja meni tud daje tak utis, čeprav sem ga šele učeraj spoznal ...
mislim da bo tole eden tistih predmetov, katere bom z veseljem obiskoval Smile

Folc
Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo, ja mogoče zadnja 3 leta, prej pa je bilo bolj katastrofa. Edino gradivo za učenje njegovih mikroprcesorskih sistemov so bili zapiski s predavanj, ker predmet ni bil še pravilno formuliran in uraden. Očitno se je z bolonjo to spremenilo.

No, če je sam rekel, da si skopirajte, potem pa vzamem nazaj kar sem napisal. Če avtor dovoli je drugo. (precej Tuma pristop)

Nazaj na vrh
nakamichi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51
Aktiv.: 3.69
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 12:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem bil pred več kot 3emi leti na izpitu OMS in smo imeli knjigo, nevem kako to, da niste imeli literature. Knjiga je letnik 2004: Mikrokrmilniški sistemi; Programiranje z družino HC11; Tadej Tuma, Andrej Nussdorfer.

L.P.,
Miha
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
folc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 12:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@BluPhenix
jaz nisem še bolonc... sem zadnja generacija pred boloncem ... kar se pa skripte tiče je pa bila izdana leta 2006 ...

Folc
Nazaj na vrh
Samo87
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 2:14
Aktiv.: 2.18
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 2:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No ja, vzamem nazaj, čisto po pravici povedano ne pretirava ravno z aktivnostjo in prizadevnostjo. Nam je RNV1 tretja ura predavanj ob ponedeljkih skoraj vedno odpadla. Smo s sošolci govorili: "Za Tumo je po ponedeljku že vikend!" Laughing Ampak vseeno se mi kot profesor dopade.
Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 5:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nakamichi, ja, točno, tista knjiga je nekako uporabna za prvi del (4 letnik), kolikor mi pa spomin nese, v njej ni bilo govora operacijskih sistemih, semaforjih in podobno (2 polovica 4l in 5l).

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni