|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bostiano Neznanec

Pridružen-a: Tor 24 Sep 2013 20:51 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.04 Kraj: Ruse
|
Objavljeno: Pon Mar 31, 2014 5:06 pm Naslov sporočila: parni cistilec |
|
|
Lp.
Emm mam eno težavo,imam dve leti star parni cistilec H2O,saj veste kateri so to,sicer kitajska roba,vendar mi je do sedaj delal vseskozi normalno,čiščenje enkrat tedensko . Zdaj pa ga vklopim z vtikacem v el.omrežje mi takoj vrže ven fid stikalo,pa varovalko za tisto omrežje,kjer sem ga vklopil. Pa sem menjal varovalko,pa spet isto. Iz firbca sem ga odprl,ce bi slucajno kje spuščala voda,vendar je vse suho. Pogledal sem kontakte in so vsi nameščeni,v glavnem vse je vna mestu. Cevke so ciste brez kamna,uporabljala se je destiliranna voda.
Je morda sel grelec?
Hvala za vase odgovore!
Lp.Bostjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.27 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pon Mar 31, 2014 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najlažje boš ugotovil, če ga pomeriš. Kaj pa kabel, je v redu? (pa ne samo vizualno!), pomeri tudi njega. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostiano Neznanec

Pridružen-a: Tor 24 Sep 2013 20:51 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.04 Kraj: Ruse
|
Objavljeno: Pon Mar 31, 2014 5:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uff,to pa ne bo možno,nimam te naprave,bi mogel najti kakšnega elektricara oz.ki popravlja taksne zadeve. Sam hecno je,da vrze glavno varovalko pa 10A za omrezje kjer je bil vklopljen.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.66 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Mar 31, 2014 8:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je indikacija za kratek stik nekje v vtikaču, kablu ali napravi. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni