|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.38 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Sob Mar 29, 2014 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ostal za vikend v študentskem domu, da sestavim hardware za testiranje algoritma, ki ga dela prijatelj na strojni dela za doktorsko nalogo. Najlepše pa je, ko sem zaspajakal glavno ploščo skupaj, sprogramiral komunikacijo, sprogramiral FPGA in je delalo s prve(če ne šteješ 2eh predhodnih prototipov vezij )
V osnovi je pa modularna zvočna kartica s sočasnim vzorčenjem do 64kanalov pri 192kHz(16bitov). Se pravi več kot 12Msampleov/s pri 16bitih in to FPGA pošilja "real-time" preko USBja na računalnik z čez 200Mbit/s
Opis: |
Delovno testna postaja... |
|
Velikost datoteke: |
1.04 MB |
Pogledana: |
63 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.18 MB |
Pogledana: |
55 krat |

|
_________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.66 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Mar 30, 2014 12:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Dorijan, vidim da imaš za delo enako (esd) podlogo, kot jo ima mati za salamo
Če boš še kaj čaral, reci, pa ti prinesem kak kos prave ESD podloge. Tam sem vsaj enkrat na teden.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Spajky Član

Pridružen-a: Ned 27 Jun 2010 0:05 Prispevkov: 1095 Aktiv.: 6.00 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Ned Mar 30, 2014 1:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem imel vedno take salama-podloge in nikoli uporabljal ESD zapestnic, pa nisem nič skuril.
Sem pa pravkar testiral en moj 45Gb IBM-DTLA disk s starimi bekapi, kako je hiter in je sredi testa krrr-krrr-tlak-click-tlak-krrrrr in evo otišao še en model "DeathStar" made in Thailand .. še dobro, da imam tudi stare bekape na dveh extra diskih v stilu NNNP ... Bodo spet rezervni deli za experimente (motorček, neodim magneti) etc ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70740.18
|
Objavljeno: Ned Mar 30, 2014 8:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
korosecs Član

Pridružen-a: Sob 22 Jan 2011 23:27 Prispevkov: 191 Aktiv.: 1.09 Kraj: Ribnica
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni