|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4771 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Ned Apr 11, 2010 1:01 pm Naslov sporočila: ASUS WL-520GC se ne pobere več |
|
|
Po flashanju omenjenega ruterja se mi enostavno ne pobere več. Nadgrajeval sem ga z originalnim asusovim flashom. Nalaganje se ne na polovici ustavilo. Čakal sem več kot pol ure. Seda pa je zadeva tako rekoč napol mrtva. Lučka power utripa 1x na sekundo. Pingi na 192.168.1.1 gredo skozi ne morem pa se prijaviti. Na natu nisem našel nič kaj oprijemljivega na to temo. Ima kdo idejo, kako ga spraviti nazaj k življenju? _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Apr 11, 2010 1:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
NA priloženm CD-ji je program, ki ti naloži gor firmware.
Ne+kaj malega navodil je tukaj. NAvodila, kakoda router v recovery mode. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4771 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Ned Apr 11, 2010 2:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala
Nimam original CDja
Sem pa rešil z TFTP jem. Prej mi ni šlo, ker sem spregledal, da moram po nalaganju počakati 5 min.
TNX _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni