www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

ASUS WL-520GC se ne pobere več

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 11, 2010 1:01 pm    Naslov sporočila:  ASUS WL-520GC se ne pobere več Odgovori s citatom

Po flashanju omenjenega ruterja se mi enostavno ne pobere več. Nadgrajeval sem ga z originalnim asusovim flashom. Nalaganje se ne na polovici ustavilo. Čakal sem več kot pol ure. Seda pa je zadeva tako rekoč napol mrtva. Lučka power utripa 1x na sekundo. Pingi na 192.168.1.1 gredo skozi ne morem pa se prijaviti. Na natu nisem našel nič kaj oprijemljivega na to temo. Ima kdo idejo, kako ga spraviti nazaj k življenju?
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.67
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 11, 2010 1:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NA priloženm CD-ji je program, ki ti naloži gor firmware.
Ne+kaj malega navodil je tukaj. NAvodila, kakoda router v recovery mode.

SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 11, 2010 2:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala
Nimam original CDja
Sem pa rešil z TFTP jem. Prej mi ni šlo, ker sem spregledal, da moram po nalaganju počakati 5 min.
TNX

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni