|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Ned Apr 18, 2010 5:39 pm Naslov sporočila: Mreža za gol |
|
|
Pozdrav!
Zanima me če kdo ve za kakšno mrežo, ki bi bila približno enako uporabna za na gol kot original oz. če do ve za kakšno, ki je neuporabna za na igrišče bi jo mi zakrpali pa lepo dalje uporabljali. Lahko je tudi kaka druga mreža samo da je vsaj pogojno uporabna. Gol je velikosti 5x2m.
Cena nove sicer ni visoka tam ok. 100€ vendar, ko pride do pogovora okrog denarja vse obstane. Namen uporabe je čisto za rekreacijo s starimi znanci vsako soboto.
Lp, Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Apr 19, 2010 3:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Nam so jo ravno za piknike in podobne stvari naredili na mero v eni trgovini iz Trzina mislim da....prav ukvarjajo se z temi stvarmi....
Mislim da je bilo TOLE . _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Pon Apr 19, 2010 1:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor. Sem jih kontaktiral pa so rekli da nimajo primerne mreže. Bom šel en dan okrog po igriščih malo povprašat če imajo kaj takega. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni