|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
stusk Član

Pridružen-a: Sob 01 Dec 2007 19:29 Prispevkov: 41 Aktiv.: 0.19 Kraj: Tržišče
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 1:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Presy je napisal/a: |
Hvala vsem, drugače iščem računalnik za različne stvari (brskanje na netu, muska,guitar pro,filmi,igranje iger kot so cod2,wow..nič posebnega). Bom pogledal malo in vam sporočim med kateremi se odločam. Seveda pa lahko naprej še kaj svetujete, hvala! |
Živjo,
Jaz prodajam prenosnika Prestigio Nobile 1590, je brezhiben. Prodajam ga zaradi nakupa novega prenosnika (Sem ga že nabavil). Rabim močnejšega in hitrejšega Velik plus prenosnika je ta, da ima dve grafične kartice. Integrirana in invidualna. Integrirana si deli 256 Mb ram-a ali pa Nvidia GeForce 6600 - 256 MB (Video Controller Memory). S stikalom pač izbiraš. Če igraš igrce kot so COD 2 in podobne delajo brez težav... Če pa se prenosnik napaja preko baterije, pa preklopiš na integrirano grafiko, kjer porabi občutno manj energije.
Specifikacije:
Notebook PRESTIGIO Nobile 1590
15.4" WSXGA+,1680*1050,
Intel Pentium M 740 (1, 86GHz, 533MHz),
100GB 5400 P-ATA,
DDRII 1024MB
NV43 NVIDIA GeForce Go 6600 256MB MXMI,
DVD RW,
LAN,WiFi, Bluetooth+remote control;
1 x CardBus Type II, 1 x MiniPCI, 3 xUSB 2.0, 1 x VGA interface, 1 x S/PDIF, 1 x IEEE-1394, 1 x S-Videooutput, 3in1 card reader, Win XP Pro
Imam račun in vso pripadajočo opremo: miška, torba za prenosnik...
Čez teden sem v LJ - Šentjernej, čez vikend pa Tržišče (V bližini Trebnjega)
Če si zainteresiran mi pošlji PM ali pokliči 031 774 985.
Računalnik sem uporabljal samo jaz večino za študijske zadeve in seveda iranje igric Sedaj pa rišem razna vezja in očasno obdelujem razne filmčke in rabim močnejši prenosnik.
LP Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni