|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Ned Mar 06, 2005 9:16 pm Naslov sporočila: Nastavitve mozila thunderbirda |
|
|
Zanima me, kako bi se dalo nastavit, da bi lahko z thunderbirdom dosopal do pošte na hotmail-u. Sprašujem zato ker ne uporabljam microsoft outlook-a. _________________ l.p. Milan
"Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
b0j3 Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52 Prispevkov: 117 Aktiv.: 0.49
|
Objavljeno: Pon Mar 07, 2005 8:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Če ima hotmail pop3 dostop, bo šlo. Kolikor pa jaz vem, hotmail nimam pop3 dostopa, torej zadeva ne deluje.
Obstajajo pa na Linux-u programske rešitve, ki omogočajo tak dostop. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mleko_milk Član

Pridružen-a: Ned 10 Apr 2005 16:09 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.31 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Apr 17, 2005 2:37 pm Naslov sporočila: Nova Tema |
|
|
Da nebi odpiral nove teme bom nadaljeval kar tukaj saj ima tema primeren naslov.
In sicer,
Imam Mozilo thunderbird 1.0.6 pa me zanima če se da kako nastaviti, da ko ti prejema pošto odpre okno tako kot pri microsoftu Outlook Express-u.
(da ti kaže kaj trenuno počne in do kakšnih napak pride itd.) _________________ Kar je dobro, ni slabo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni