www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Provokacija

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.52
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 2:20 am    Naslov sporočila:  Provokacija Odgovori s citatom

aly je napisal/a:

Poleg tega se slik ne daje na shrani in podobne servise, ker od tam pogosto izginejo, pa še v tujini niso vidni. Tako da sliko kar lepo pripni na forum.

Kako to izvedem, brez da jo predhodno naložim na disk? Enostavno mi je nesmisel smetiti računalo z smetmi(potem pa čistit disk za navlako-se mi zdi da se meni disk bol paca kot pa serverju), katere sem mimobežno videl na netu in jo lahko še zmeraj videvam. Tudi mi ni vsaka slika tako zelo zlata, da bi jo moral ohraniti na računalniku tako mi potem pušča po brisanju praznine na disku in zadeva začne delovati počasneje. Defragment in podobna orodja tudi niso vsemogočna.

Nazadnje urejal/a Unknown_User Sre Jun 16, 2010 11:15 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.38
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 6:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha. Taka mimobežna navlaka in smeti z neta so pa za na forum čisto OK? Unknown_User nisem čisto prepričan ali namerno provociraš, ali si takšen po naravi. V vsakem primeru pa se prični držat pravil foruma, ker bom glede na gornjo izjavo v bodoče nekoliko bolj pozoren na tvoje prispevke.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.70
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 8:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zanimivi so nekateri ljudje --nesmisel ti je "smetiti računalo s takim", po drugi strani pa recimo uporabljaš google chrome ali firefox, ki v vsakem primeru vsak download nekam shrani, torej spet smetiš računalo...pa garantiram da v internetnih lasstnostih nimaš vključeno "izbriši začasne datoteke ko zapreš IE", ---torej si oglej mapo "Temporary Internet files" ter mapo TEMP v documents and settings recimo...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.52
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 10:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Aha. Taka mimobežna navlaka in smeti z neta so pa za na forum čisto OK? Unknown_User nisem čisto prepričan ali namerno provociraš, ali si takšen po naravi. V vsakem primeru pa se prični držat pravil foruma, ker bom glede na gornjo izjavo v bodoče nekoliko bolj pozoren na tvoje prispevke.

Lp, Frenki

Ne ne, tak sem po naravi in sem normalo vprašal in ni bila mišljena nobena provokacija, polek tega po večini uporabljam za prebiranje interneta, starejši telefon in ne računala tako, da so pogoji pisanja in vlaganja slik bistveno drugačni.

Vprašam kar me teži v danem trenutku pri videnem problemu in to je to in zato ne odpiram novih tem, ker bi tako ali tako šle v zaklep. V primeru, če bi odpru novo temo, bi se zgodilo to kar ste mi že naredili in zaklenili prispevek, češ da to pa že obstaja na forumu nešteto krat napisano. Zakaj potem poste ne popravljate in premikate v ustreznejše teme razen smeti?

Zato sem pa pričakoval tudi iz vaše strani nekoliko več tolerance do pravil, premikanja postov tudi v ustreznejše teme razen v smeti in da se teme zaklepa kadar se le ta sprevrže v prerekanje in nasilje, ne pa vse od kraja.

Tako si tudi jaz večkrat ogledam pravila zgolj iz zanimivosti. Žal si potem drugače dojemava pravila ter sva si na drugačni liniji in se ne sekiram če bom odšel v banovce, žal mi bo le za nekaj zasebnih spotočil. (bi bil pred izbrizom računa vesel kakšnen dan prej obvestila, da si jih shranem na telefon).

Če se ti zdi da provociram je to potem tvoje mnenje.
protoncek je napisal/a:
Zanimivi so nekateri ljudje --nesmisel ti je "smetiti računalo s takim", po drugi strani pa recimo uporabljaš google chrome ali firefox, ki v vsakem primeru vsak download nekam shrani, torej spet smetiš računalo...pa garantiram da v internetnih lasstnostih nimaš vključeno "izbriši začasne datoteke ko zapreš IE", ---torej si oglej mapo "Temporary Internet files" ter mapo TEMP v documents and settings recimo...

Protonček s temi stvarmi se tudi vbadam. Vesel bi bil da bi postali SSD diski cenovno konurenčni navadnim diskom namreč tu bi skorajda odpadla potreba po defragmentiranju, te zdajšnji se pa takoj zapacajo in Windowsi začnejo ribat pa defragment pa še enkrat. Samo za zagon sem porabil precej časa, za izklop pa tudi, da bi ga potem lahko izklopil iz omrežja, tako sem res padel le v unix sistem, ker mi res lepo deluje in se računalo hitro zaganja in izklaplja.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.94
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 11:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Unknown_User je napisal/a:
Ne ne, tak sem po naravi .........
......... zato ne odpiram novih tem, ker bi tako ali tako šle v zaklep. V primeru, če bi odpru novo temo, bi se zgodilo to kar ste mi že naredili in zaklenili prispevek, češ da to pa že obstaja na forumu nešteto krat napisano. Zakaj potem poste ne popravljate in premikate v ustreznejše teme razen smeti?
...... Zato sem pa pričakoval tudi iz vaše strani nekoliko več tolerance do pravil, .....

Tako si tudi jaz večkrat ogledam pravila zgolj iz zanimivosti. ....????......Žal si potem drugače dojemava pravila ter sva si na drugačni liniji in se ne sekiram če bom odšel v banovce, ........

Glej kar se mene tiče že imaš vizo !

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 3 dni