www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

TCA770D?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
strobos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19
Aktiv.: 3.06
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2010 5:42 pm    Naslov sporočila:  TCA770D? Odgovori s citatom

Zanima me, če kdo ve, kaj je ta čip oz. če ima kdo datasheet od njega. Čip je verjetno starejšega letnika. Če bi komu bil uporaben, lahko prinesem na piknik.

Lp

P5210572_P.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  128.42 KB
 Pogledana:  4 krat

P5210572_P.JPG

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2010 5:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V ECA knjigi sem našel kratek opis ... FM-ZF + Demod + NF-V Min, kar naj bi pomenilo da je v čipu neke vste FM demodulator + ojačevalec.

LP, Peter
Nazaj na vrh
strobos
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2010 7:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem iskal datasheet, a nisem bil uspešen. Vedno sem našel nekaj približnega. Čipi so verjetno iz 80-tih let prejšnjega stoletja. Najbližje oznaki sem našel TCA771 datasheet, ki pa vsebuje 5 tranzistorjev.
Imaš mogoče še kaj več podatkov?

Lp
Nazaj na vrh
BABO
Član
Član

Pridružen-a: Ned 17 Jan 2010 21:11
Aktiv.: 0.27
Kraj: Bela krajina

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2010 8:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav!Podatki za TCA770D so kar točni.Sam sem v 80-tih uporabljal tak čip v malce drugačnem ohišju v dvokanalnem vokcu.Imam pa še nekaj MF ojačevalnikov s taistim čipom od firme HIPOT, delani pa so bili za IRET (vsaj mislim).LP!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
strobos
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2010 8:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imaš mogoče še kje kako shemo, pinout? Če rabiš, bom prinesel nekaj komadov na piknik.

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni