|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 5:23 pm Naslov sporočila: Uporaba več Gmail računov z enim Outlookom. |
|
|
Se je kdo ukvarjal s čim podobnim?
En kolega ima eno staro mašino z Outlook 2001, in me je prosil če mu lahko nastavim Outlook, da bo deloval s tremi računi.
Naredil sem 3 Outlook profile s pop3 gmail računi, ki so po mojem testu delovali. Sedaj pa je pošiljanje pošte prenehalo delovati.
Pošto pa lahko prejema.
Ker sem se precej namučil že za vzpostavitev prve konfiguracije (uporaba portov, ki jih jih predpisuje Google sploh ni delovala, so pa delovali privzeti, ki jih Outlook ponuja) Me zanima če slučajno kdo uporablja kaj podobnega, ter seveda kakšne nastavitve uporablja.
Mogoče kakšen trik kako ugotoviti kje je napaka? _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elenoob Član

Pridružen-a: Ned 21 Dec 2008 13:23 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.08
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 12:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz uporabljam thunderbird in mi tako prejemanje kot pošiljanje deluje brez težav. Porte mislim, da imam nastavljene kar privzete, se mi pa zdi, da sem moral za pošiljanje nastaviti posebej za vsak račun. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 12:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam uporabljam Thunderbird za sekundarne naslove (firma pa klub) in dela B.P.
Sem pa bil razočaran nad IMAP dostopom do Gmaila, ker sem predvideval da bom lahko tudi brisal maile na strežniku preko TB, pa ne gre.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elenoob Član

Pridružen-a: Ned 21 Dec 2008 13:23 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.08
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 12:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Kako ne gre? Meni čisto normalno zbriše, tudi v smetnjaku nimam nič... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.42 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 8:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Gre, gre... Ne gre pa preko Outlook-a. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni