|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.63 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Sre Jun 02, 2010 7:48 pm Naslov sporočila: Inaktivne povezave? |
|
|
Lep pozdrav!
Po dolgem času, a zopet nekaj napišem. Zadnje čase imam težave s povezavo na internet. Zelo pogosto se mi kar iz lepega prekine..ne morem brskati po internetu. Če resetiram modem in ruter, je vse spet ok (za nekaj časa). Na drugih računalnikih v omrežju mislim, da ni takšnih težav. Klical sem na Amis in dobil informacijo, da bi se naj nabirale neaktivne povezave ali nekaj takega. Za kaj hudiča zdaj to, če prej nikoli ne? Kaj bi še lahko bil vzrok za prekinitev povezave iz lepega? Računalnik sem že večkrat skeniral z antivirusnim programom in ne najde kaj sumljivega. _________________ return;
brake; |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6739 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Jun 02, 2010 8:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno zaradi tega:
ljudsko je napisal/a: |
Poskusil sem odstraniti Panda Security 2010. Zdaj imam dostop in lahko nalagam kar želim na disk. |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.63 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Ned Jun 06, 2010 11:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
To ne pomeni, da ne uporabljam antivirusnega programa. Imam "Microsoft Security Essentials". _________________ return;
brake; |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.40
|
Objavljeno: Pon Jun 07, 2010 7:54 am Naslov sporočila: Re: Inaktivne povezave? |
|
|
ljudsko je napisal/a: |
Na drugih računalnikih v omrežju mislim, da ni takšnih težav... |
Kdo pa so uporabniki teh računalnikov? Ali kdo od njih uporablja Torrente, eMulo...? _________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni