|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.23 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sob Okt 02, 2010 7:57 pm Naslov sporočila: Pripeta slika se spremeni |
|
|
Danes ko sem pripel sliko na forum, se mi je zgodil zanimiv dogodek.
Pomanjšana slika v sami temi je bila druga kot sem jo prenesel iz svojega računalnika, s klikom nanjo pa sem dobil povečano pravo sliko, tisto ki sem jo pripel.
Ni pomagalo, če sem prispevek objavil (pred meseci je pomagalo), potrebno je bilo zbrisati pripeto sliko in jo ponovno naložiti.
Upam, da nisem s tem zbrisal tudi "napačne" slike kje drugje na forumu.
Je problem ime datoteke (slika1.jpg) ali kaj drugega?
Prispevek.
In še slika dogodka:
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
144.87 KB |
Pogledana: |
43 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
upor_nik Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00 Prispevkov: 450 Aktiv.: 2.25 Kraj: vipavska dolina
|
Objavljeno: Sob Okt 02, 2010 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav, ..
Tudi jaz sem nekajkrat imel težave s pripenjanjem slik z naslovom 1.jpg, naložilo mi je čisto drugo sliko. Krivdo sem pripisal sebi, zdaj pa vidim, da ne vem, v čem je stvar, ...
Sicer ne krivim nobenega za kakšno napako, ..
Zdaj ko zdravstvo stavka, bo lahko napaka na čakalni vrsti
Lp, 5er
_________________ Sanja svinja o koruzi, ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Sob Okt 02, 2010 8:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
meni se je podobno zgodilo pri eni sliki, le da sem imel drugačno ime .... nasvet ... spremeni ime slike in ponovno naloži, delovalo je pri meni, kot zgleda je nekje napaka in forum pobere sliko s tistim imenom, katera je bila prej naložena... ali pa je kaj popolnoma drugega nevem... vem le to da če daš zelo nenavadno ime bo delovalo preverjeno
_________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sob Okt 02, 2010 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni je enkrat, ko sem naložil sliko, mi jo je dupliciralo, kot da sem jo uploadal 2x, čeprav je bila v urajanju priponk le ena. Ko sem prvotno zbrisal in jo ponovno naložil je bilo normalno.
_________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni