www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pripeta slika se spremeni

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.23
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 02, 2010 7:57 pm    Naslov sporočila:  Pripeta slika se spremeni Odgovori s citatom

Danes ko sem pripel sliko na forum, se mi je zgodil zanimiv dogodek.

Pomanjšana slika v sami temi je bila druga kot sem jo prenesel iz svojega računalnika, s klikom nanjo pa sem dobil povečano pravo sliko, tisto ki sem jo pripel.

Ni pomagalo, če sem prispevek objavil (pred meseci je pomagalo), potrebno je bilo zbrisati pripeto sliko in jo ponovno naložiti.

Upam, da nisem s tem zbrisal tudi "napačne" slike kje drugje na forumu.

Je problem ime datoteke (slika1.jpg) ali kaj drugega?

Prispevek.

In še slika dogodka:

pripeta_slika.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  144.87 KB
 Pogledana:  43 krat

pripeta_slika.jpg

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.25
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 02, 2010 8:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav, ..

Tudi jaz sem nekajkrat imel težave s pripenjanjem slik z naslovom 1.jpg, naložilo mi je čisto drugo sliko. Krivdo sem pripisal sebi, zdaj pa vidim, da ne vem, v čem je stvar, ...

Sicer ne krivim nobenega za kakšno napako, ..

Zdaj ko zdravstvo stavka, bo lahko napaka na čakalni vrsti

Lp, 5er

folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.57
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 02, 2010 8:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

meni se je podobno zgodilo pri eni sliki, le da sem imel drugačno ime .... nasvet ... spremeni ime slike in ponovno naloži, delovalo je pri meni, kot zgleda je nekje napaka in forum pobere sliko s tistim imenom, katera je bila prej naložena... ali pa je kaj popolnoma drugega nevem... vem le to da če daš zelo nenavadno ime bo delovalo Very Happy preverjeno Very Happy

Folc
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.80
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 02, 2010 9:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni je enkrat, ko sem naložil sliko, mi jo je dupliciralo, kot da sem jo uploadal 2x, čeprav je bila v urajanju priponk le ena. Ko sem prvotno zbrisal in jo ponovno naložil je bilo normalno.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni