|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.43 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 8:31 pm Naslov sporočila: Vtisi s spomladanskega piknika 2010 |
|
|
Ekola se zahvaljujem tistemu kateri je prinesel zvočno kartico Yamaha DS-XG že pridno ločuje Skype zvočne pogovore od glasbe na zvočnikih .
PS: Ker je tema prešla v vtise, seveda je bilo zelo lepo, vsekakor se zahvaljujem vsem za vse komponente na "bolhi", ter še enkrat se zahvaljujem za frekvenc meter.  _________________ LP! Gregor
Nazadnje urejal/a GregorN Sob Maj 29, 2010 9:59 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Musty Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54 Prispevkov: 1575 Aktiv.: 7.13 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poln vtisov iz piknika se zahvaljujem za vse komponente na bolšjem sejmu. Mnogo uporabnih zadev za naslednje projekte.
Frekvencmeter čaka.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Majster Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05 Prispevkov: 344 Aktiv.: 1.81 Kraj: Majšperk
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem istega mnenja Polno uporabne "krame"  _________________ Smith & Wesson — the original point and click interface. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 9:09 pm Naslov sporočila: Vtisi s spomladanskega piknika 2010 |
|
|
Punce in fantje hvala za prijetno druženje! Posebej še zahvala organizatorjem za njihov trud. Pa še komu.......
Skratka, bilo je lepo!
 _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.51 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super je bilo! Hvala za vse!
Frekvencmeter pride pa nasledni teden na mizo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 9:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slikal sem ,zdaj pa ne vem kam naložim sliko?Na album ali drugače? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lepo je bilo.
Sicer sem popolnoma uničen in od piknika nisem imel skoraj nič (še z Valerijo nisem uspel kakšne rečt), samo z blesavo blagajno sem se moral ukvarjat.
Za naslednjič bomo za stroške nastavili samo eno škatlo, za kit komplete pa malo drugače organizirali.
Pa prostor mora biti obvezno zastonj. Na koncu nas je gazda "obral" za cele 3 eur, čeprav smo bili zmenjeni najprej za 1 eur nato pa za 2 eur. Skratka, organizacijo prostora in dobrin (tokrat kruh, pijača) moramo še malo izboljšat.
Na pikniku sta bila dva predloga za lep prostor (Ptuj in Ivančna Gorica) in predlagam, da se odpre nova tema, kjer se zbira take predloge.
Frenki, prosim če odpreš nov album, da zberemo fotografije.
Hvala vsem za množično udeležbo (največ do sedaj). Pa jeseni naprej! _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 9:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aly. Ne vem kako se vam je zdela ideja, ampak meni je bila varianta tukaj pri nas, ko smo imeli prostor brezplačno, hrano svojo in pijačo od "gazde" kar zabavna.
Drugače pa piknik super, mogoče smo se trije "vozičkarji" ubadali več ali manj z vozički, ampak vas je bilo lepo spet srečat.
Zanima me kdo je prinesel Fetal heart monitor kot boljšjaka. Dobil sem samo napravico brez sonde. Ne vem a dela ali ne, ampak mucek je dobil cel komplet. Če se da dobiti še sondo oz. cel komplet bi bil zelo vesel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MCAT Član

Pridružen-a: Ned 18 Nov 2007 22:06 Prispevkov: 306 Aktiv.: 1.43 Kraj: Moravče (JN76JD)
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 9:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Letos sem bil prvič in moram reči, da je bilo super. Enkratno druženje in piknik. Rib nam pa vseeno ni usplo ujeti.
Sigurno še kdaj pridem. _________________ Gregor, S53SL
Think out of . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ticla Član

Pridružen-a: Sob 15 Dec 2007 22:52 Prispevkov: 440 Aktiv.: 2.06 Kraj: Župečja vas
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bil prvič in bilo je super. Samo pijače bi moralo biti več.
V album sem že dodal nekaj slik. Bi jih dodal več, vendar so preslabe, so preveč motne... _________________ Moja delavnica ni razmetana, je samo taktično urejena. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David2204 Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01 Prispevkov: 997 Aktiv.: 4.93 Kraj: Ljubljana - Nova Gorica
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 10:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najlepša hvala vsem za nepozabno soboto!
Še se bomo videli.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.93 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 10:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ravno srečno prispeli domov. V mojem imenu ter imenu "moje spremljevalne ekipe" se zahvaljujem organizatorjem za njihov trud. Hvala vsem za prijetno druženje. Upam, da se spet kmalu vidimo.  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.06 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 10:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
mucek4 je napisal/a: |
Dobil sem samo napravico brez sonde. Ne vem a dela ali ne, ampak mucek je dobil cel komplet. Če se da dobiti še sondo oz. cel komplet bi bil zelo vesel. |
He, he, to je pa zato, ker ti tega (zaenkrat) več ne rabiš
Ok, dosti heca, piknik je bil odličen, malo sem obnovil stara znanstva in dodal nekaj novih, dobil kat nekaj zanimivih komponent na bolšjaku - komaj že čakam, da pridem domov ...
LP, Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.46 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Huhu, super vtisi =D
Resnično, veliko novih ljudi sem spoznal (nekaj sem jih poznal že od prej sicer..) ampak nova poznanstva, neprecenljivo
Prav tako je bil bolšjak super!
Soka je res prekmalu zmanjkalo a nič zato, saj je bila tam še Radenska
Res odlična družba. _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.79 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Sob Maj 29, 2010 11:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem pričakoval da se bom tako založil kot sem se, zame je bila licitacija kar uspešna. Lepo je videti vedno več novih obrazov in pokramljati z znanimi.
Upam da bo jeseni še boljše.
LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni