www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

SIEMENS PLC-ji A jih kdo potrebuje?????

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 7:19 am    Naslov sporočila:  SIEMENS PLC-ji A jih kdo potrebuje????? Odgovori s citatom

Če slučajno kdo potrebuje karkoli od siemensa mi lahko javi, da posredujem kontaktne informacije za firmo katera ima objavljen trenutno spodnji cenik...

Cene se mi zdijo zelo o.k. glede na to, da imajo že vključen davek...

To ni nobena reklama oz. karkoli ampak enostavno samo moja dobra volja.

p.s.: sam sem nazadnje kupil siemens simatic starter box3 (barvni ekran) in ga dobil za 820€ z davkom in poštnino. Cena pri pogodbenem partnerju siemensa za slovenijo pa 1050€.

Siemens-S7 1200.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  Siemens-S7 1200.pdf
 Velikost datoteke:  472.26 KB
 Downloadano:  126 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jerjur
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 22:09
Aktiv.: 2.50
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 7:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

izogibajte se siemensa in podobnih evropskig proizvajalcev PLC, er so po nemško zakomplicirani.
Razen če vam v firmi plačajo vsake toliko par k€ za šolanja in nadgradnje.

matej
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 8:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Katere pa uporabljaš ti?
Nazaj na vrh
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.62
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 8:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj pa naj bi bili "nemško" zakomplicirani? Sam ne vidim razlike med enimi in drugimi,...logika je za vse enaka.
Priznam da so naprimer njihovi frekvenčniki s svojimi n parametri malo bolj komplicirani, samo PLC-ji (200, 1200 300) pa zagotovo ne.

za primerjavo:, jaz sem pri slo dobavitelju starter kit 1200 s ktp600 color dobil za 759€+DDV
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se opravičujem za mojo pomoto.

Sam sem starter box tudi hotel nabaviti pri slovenskem prodajalcu a žal imamo samo dva. Pri enem mi je ženska trdila da imajo v ponudbi najmanj 2000 siemens simatic 7 starter box-ov z barvnim ekranom...
Drugi prodajalec mi je dal takoj predračun samo je problem bil v tem da ima IBON oceno 2(vsi vemo kaj to pomeni)

Nato sem po iskanju ponudnika naletel na to firmo XXX ki so resnično dobri in prilagam izrez ponudbe kjer se vidi kaj sem kupil, poštvina itd... Cene vse z davkom Wink

cena.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  239.08 KB
 Pogledana:  90 krat

cena.jpg

Nazaj na vrh
taubek
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 0:37
Aktiv.: 0.83
Kraj: Malecnik pri MB

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 18, 2010 12:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen,

nase podjetje se ukvarja z avtomatizacijo raznih strojev in naprav in do zdaj smo večinoma delali s siemensovimi PLC-ji serije S7-200. Je možno te krmilnike ki so na ceniku nabaviti na firmo, torej na original račune ali gre preko vas kot posrednika?

lp.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni