|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.32 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Ned Avg 08, 2010 1:20 pm Naslov sporočila: Javascript "poklikaj vse gumbe" |
|
|
Pozdravljeni!
Nekaj časa se že mučim in ne morem ugotoviti, kako bi naredil (java)skripto, ki bi "stisnila, kliknila" vse gumbe z določeno lastnostjo na trenutni strani.
Lastnosti gumba:
Koda: |
<button class=\"like_link stat_elem as_link\" title=\"Like this item\" type=\"submit\" name=\"like\" onclick=\"fc_expand(this, false); return true;\"><span class=\"default_message\">Vsec mi je<\/span><span class=\"saving_message\">Ni mi vsec<\/span><\/button> |
Na strani (FB) je več takih gumbov, in jaz bi rad stisnil vse hkrati. Poiskušal sem s tem (prilepim v naslovno vrstico in ENTER):
javascript:document.all("like").click(); |
Vendar ni delalo prav, stisnilo je namreč samo en (prvi, najvišji) gum na strani, ne pa vseh.
Kako rešiti težavo?
Hvala za odgovore! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
R33D3M33R Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56 Prispevkov: 244 Aktiv.: 1.25
|
Objavljeno: Pon Avg 09, 2010 9:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Uporabi getElementsByName("like"), dobiš array z vsemi gumbi. Nato samo še narediš eno for zanko, da greš skozi nje in jih "poklikaš" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.32 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Ned Avg 15, 2010 12:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
R33D3M33R je napisal/a: |
Uporabi getElementsByName("like"), dobiš array z vsemi gumbi. Nato samo še narediš eno for zanko, da greš skozi nje in jih "poklikaš" |
Ko prilepim tole v naslovno vrstico in pritisnem Enter, se ne zgodi nič.
javascript:getElementsByName("like") |
Kako pa se naredi For zanka oz. še notri ukaz "Klikni te elemente"?
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 2 Ur