|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rok22 Član

Pridružen-a: Čet 15 Jul 2010 12:56 Prispevkov: 43 Aktiv.: 0.24 Kraj: okolica LJ
|
Objavljeno: Pon Jul 19, 2010 4:16 pm Naslov sporočila: programiranje dsPIC30f6014 vs. board dsPICDEM 1.1 |
|
|
Pozdravljeni!
Sem nov član na tem forumu, čeprav ga spremljam kar nekaj časa.
Zanima me kakšne izkušnje in programčke ste delali kaj z omenjenim čipom!?
Predvsem pa me zanima, če je kdo že programiral LCD zaslon, ki je na omenjenem board-u, ker jaz poleg board-a nisem dobil nobenih navodil ali karkoli (je rabljen)...prosil bi, če kdo ve, kak sploh usposobit LCD, da začne izpisovati karkoli.
Če bi kupil original board pri Microchip podjetju, bi dobil tudi demo programček, ki bi mi pomagal razumeti osnove in začetke LCD programiranja. če ima kdo celoten paket z "demo examples" mi prosim nekako posredujte...ker po netu ne najdem demo programa za mojo konfiguracijo.
hvala vsem, ki se boste vključili v to debato..
lep dan še naprej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Tor Jul 20, 2010 2:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
pobrskaj po microchip-ovi strani boš dobil tudi primere.
drugače pa ima microchip grafično knjižnico, ki jo lahko vključiš v svoj program.
vedeti moraš samo kateri kontroller uporablja LCD _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni