|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ghijk7 Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Sep 2014 22:02 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 10:16 pm Naslov sporočila: Vaš vzoren uporabnik... |
|
|
Lejte, ponavljam že 100tič, da to ne gre vsem tukaj. Eni ste čisto v redu... Ampak tole, kar prilagam v priponki, pa je že grožnja, zrela za prijavo, potem pa poglejte, kakšni uporabniki obstajajo na tem forumu... To odpiram samo, kot opozorilo normalnim članom tukaj, raje pojdite na elektron, je veliko prijaznejši, tukaj vam bo še kdo grozil s fizičnim obracunavanjem, kot očitno tale jaka meni grozi... Dobro se ve, da je začel nekdo od vas, ne jaz. Ne merim na vse, toliko da smo si na jasnem, ampak jaz nisem začel z žaljanjem. Samo moje mnenje, malo premislite. Jaka naj pa malo o teh grožnjah premisli, da ga ne bo treba komu prijavljat...
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
63.76 KB |
Pogledana: |
330 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.71 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz forum spremljam bolj tako "stric iz ozadja varjnta" in lahko rečem samo to da ze zmer pričkajo eni in isti, kar je pa še najboljše, pričkajo se zaradi brezvezne stvari.
Res je da smo skriti vsak za svojim monitorjem in tipkovnica prenese hude besede, pa kaj nebi bilo bolje raje malce pomislit kaj oddaš na forum ko napišeš ? (to velja za vse)
Ne vem no, kot kak vrtec zgleda že vse skupaj, in kot že pravim vedno so eni in isti.
_________________ Človek,kateri ne dela napak,običajno ne dela nič!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ghijk7 Neznanec

|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, vidim da forum nekako izredno poslabša kvaliteto slike, bom pa pač prepisal ključni del:
Ni kaj, lepo si se opisal in podpisal
Kakorkoli sinko, malo bom povprašal @Bizgec65, ker ve, kdo si in od kje si, tako, da se bova ob priliki, če se bova srečala ([slovenščina je zame španska vas] Slovenija je izredno majhna;)) malo o pezdetih, šupkih,......pogovorila. Se strinjaš?
Lahko pa tudi na naš piknik prideš, pa tam kakšno o teh zadevah rečemo, o elektroniki itak nima smisla, kajne?
Ne se trudit z odgovorom, tako ali tako ne more biti kaj pametnega in se tudi slučajno ne mislim časa jemati z branjem!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ghijk7 Neznanec

|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
StricGeza je napisal/a: |
Jaz forum spremljam bolj tako "stric iz ozadja varjnta" in lahko rečem samo to da ze zmer pričkajo eni in isti, kar je pa še najboljše, pričkajo se zaradi brezvezne stvari.
Res je da smo skriti vsak za svojim monitorjem in tipkovnica prenese hude besede, pa kaj nebi bilo bolje raje malce pomislit kaj oddaš na forum ko napišeš ? (to velja za vse)
Ne vem no, kot kak vrtec zgleda že vse skupaj, in kot že pravim vedno so eni in isti.  |
Se strinjam, popolnoma. Jaz pa sem tako neumen, da se vedno začnem pričkati nazaj. Pa sem vedel, da ne bi smel bizgecu sploh odgovoriti. In bizgec kao ve, kdo in kje sem? A je to mogoče kdo od tistih, ki so me klicali za kak oglas, da bodo prišli, pa jih potem ni bilo? Samo z namenom pridobivanja naslova? Hvala lepa, zelo prijazno. Nekdo tukaj bi rad, da ga malo policija obišče, res.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tilz0R Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39 Prispevkov: 898 Aktiv.: 5.63 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Razen tega, da te je vprašal, če bi se pogovorila o "šupkih, pezdetih, .." ne vidim groženj s strani Jaka57.
Samo zanima ga kdo si. Nobeden ni omenjal fizične sile ali česa podobnega. Samo pogovor
_________________ Knowledge sharing is caring.
majerle.eu | stm32f4-discovery.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ghijk7 Neznanec

|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 10:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Daj no, prosim te, kaj pa misliš, da je s tem namigoval? Torej, če niso bile grožnje, kaj bo pa z mojim naslovom in s tem, kdo sem? A bo pozvonil in mi rekel, če greva na pijačo se malo pogovarjat o šupkih in pezdetih? Mislim...
PS: pogovarja se pa on lahko sam s sabo, jaz se s takimi ne družim, niti ne pogovarjam.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.04
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 11:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na takšen način se boš pogovarja samo še sam s sabo, pa še takrat boš ugotovil, da se ne da
_________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 11:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede Bizgeca65, imaš na ZS poln naslov, verjetno pa nisi pomislil, kaj sem s tem mislil, ko sem napisal v enem prispevku: ...kajne "Vrtnar". Tokrat z veliko. In ja točno vem kdo in kje si, kajti jaz sem bil tisti, ki ti je prodal variak, in nisem ničesar od tebe kupoval. Pripeljal sem ti ga pa osebno v Mengeš, le spomin te verjetno že pri teh letih malček =be.
Torej, kar se mene tiče sem že napisal, imaš naslov, veselim pa se vsakršnih obiskov, kogar koli, le več jih mora biti, ker je lahko potem komu kje dolgčas.
PS:
Le telefona nikar ne uporabljaj, če imaš le še kje shranjeno mojo številko, na to sem pa res alergičen....
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ghijk7 Neznanec

|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Glede Bizgeca65, imaš na ZS poln naslov, verjetno pa nisi pomislil, kaj sem s tem mislil, ko sem napisal v enem prispevku: ...kajne "Vrtnar". Tokrat z veliko. In ja točno vem kdo in kje si, kajti jaz sem bil tisti, ki ti je prodal variak, in nisem ničesar od tebe kupoval. Pripeljal sem ti ga pa osebno v Mengeš, le spomin te verjetno že pri teh letih malček =be.
Torej, kar se mene tiče sem že napisal, imaš naslov, veselim pa se vsakršnih obiskov, kogar koli, le več jih mora biti, ker je lahko potem komu kje dolgčas.
PS:
Le telefona nikar ne uporabljaj, če imaš le še kje shranjeno mojo številko, na to sem pa res alergičen.... |
Aha, ti si torej tisti, moram reči, da v živo nisi bil videti nekdo, ki bi žalil kar takole. Škoda, res. Variaku se je pa hitro stik poslabšal. Zdaj pri ene 50V pade na nulo, če ne tiščim osi v eno smer, očito ima že dosti kilometrine...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 11:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda, mene sta mati in oče vzgojila, zato verjetno ne zgledam tak. Al' ti po fizionomiji nisem izgledal tak? (kakšen?)
Za variak, rabljenega si kupil, je pa škoda, da sem ti ga prodal. Očitno mu nisi dorastel.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ghijk7 Neznanec

|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Seveda, mene sta mati in oče vzgojila, zato verjetno ne zgledam tak. Al' ti po fizionomiji nisem izgledal tak? (kakšen?)
Za variak, rabljenega si kupil, je pa škoda, da sem ti ga prodal. Očitno mu nisi dorastel. |
Ja, na elektroniku se nisi pokazal, kot najbolj vzgojen, v živo pa ne bi nikoli mislil, da si to ti, ker si bil čisto normalen, še razložil si, kako se priklopi in to. Pa kakor se jaz spomnim, tudi jaz v živo nisem bil nesramen, ali me mogoče že spomin matra pri teh letih?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.68 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pet Sep 26, 2014 11:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
ghijk7 je napisal/a: |
Ja, na elektroniku se nisi pokazal, kot najbolj vzgojen, v živo pa ne bi nikoli mislil, da si to ti, ker si bil čisto normalen, še razložil si, kako se priklopi in to. |
In kaj ti to pove? Da se tale forumska nakladanja "malo" razlikujejo od obnašanja večine forumašev v živo, a ne? Jaz sem recimo tukaj relativno kulturen, v živo pa... 666 all the way
Poleg tega - dvomim da bi ti v živo rekel uporabniku Jaka57 "kurbin sin", ali pač? Lahko da si čisto ok možak (verjetno je temu tako), ampak s tem obračunavanjem tukaj daješ drugačen vtis
Sicer pa - boljši način dokazovanja je v temi "Jesenski piknik 2014 - zadolžitve", tam bo večji efekt
_________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregoral Član

Pridružen-a: Pet 24 Nov 2006 9:42 Prispevkov: 688 Aktiv.: 3.04 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 27, 2014 12:01 am Naslov sporočila: |
|
|
OPOMBA: prosim da nihče ne piše replik na tole razmišljanje, ker ni temu namenjeno.
Aj jaj jaj. Najprej nisem mislil sploh ničesar napisat, ampak sem se premislil, ker morda bo pa kaj izboljšalo.
1.) Ne vem kdo je začel ( me tudi ne zanima, ker sploh ni pomembno ) ampak vsak, ki ima vsaj pet zrn soli v glavi v nobenem primeru ne bo uporabil besed: posrano dete, pezde, kurbin sin, šupak, ... najprej osvoji to "tehniko". Ni se treba dokazovati s tem kako vrhunsko je tvoje znanje kletvic.
Res ne razumem, kako lahko kar precej članov še kar nekako sodeluje, nekateri pa se zapletajo v prepire.
2.) Malo sem pogledal tvoje poste. Od 470 postov, si imel ( po občutku ) 450 postov z vprašanji. Kako naredim to, kako deluje, ali kdo ve, ... Poglej forum deluje po načelu vzajemnosti. Torej če ti iščeš odgovore, si mora nekdo drug vzeti čas da tvoje vprašanje najprej prebere, premisli in potem še odgovori tvojemu znanju primerno.
Upam da razumeš da bi ta forum propadel v trenutku če bi tudi ostali nonstop samo spraševali.
Predlagam ti sledeče: Vedno ko dobiš odgovor na nekaj kar te zanima, se potrudi in nekomu drugemu pomagaj do odgovora ( pač po svojih zmožnostih, velja pa tudi za druge forume in tudi drugače ).
Tako te bodo cenili tudi drugi in ti verjetno z večjim veseljem pomagali.
Jasno je da če si začetnik je to težko, zato poskusi potem vsaj z enim svojim prispevkom za dve vprašanji.
Verjemi da skoraj vsak kolikor toliko premišljen odgovor na netrivialno vprašanje vzame več kot 4 minute časa ( toliko mislim da si nekje omenjal ).
Poskusi nekomu drugemu rešiti problem, šele potem boš lahko sodil o tem koliko časa to vzame.
3) Res ti predlagam da se kadarkoli iščeš pomoč ( glede na statistiko jo ti iščeš precej pogosteje kot jo vračaš ) na vse kriplje izogibaš žaljenju drugih. Tudi če ti kdaj kdo kakšno pikro pripombo napiše.
Ko boš ti ponujal pomoč in se ti bo zdelo da si nekdo ni vzel dovolj časa preden je napisal 37 postov z vprašanji, takrat lahko (MORDA) kakšno pikro pripombo napišeš.
Dokler samo sprašuješ je pa bolje če se na morebitne provokacije ne odzivaš.
Tudi meni so ko sem prvič prišel na forum napisali da poste nabijam zato da bom postal aktiven član.
Pa se zato nisem zapletel v neko vojno o tem kdo ima daljšega.
Če bi se, bi verjetno tudi jaz pljuval po forumu ki je poln čudakov.
Praviš da je forum poln čudakov, ampak zavedaj se da dokler si član si tudi ti eden izmed teh.
In s svojimi posti po moji oceni nisi na strani onih normalnih, temveč onih "čudakov".
Upam da ti bo napisano kaj koristilo ( morda tudi komu drugemu ki se prepozna tu noter ),
če ti ne bo ti pač ne bo.
Še enkrat prosim da nihče ne piše replik na tole razmišljanje, ker ni temu namenjeno.
Vaša mnenja lahko izrazite, a prosim da se ne nanašajo na tale post.
Je avtorsko delo
lep pozdrav
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sob Sep 27, 2014 12:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz ne vidim nobenega problema tukaj. Pač bi se ded rad pogovoril s teboj o pezdetih in šupkih, ker o elektroniki se očitno ne more.
Zdaj pa naj te bo strah kdaj bo zvonec pozvonil.
_________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ghijk7 Neznanec

|
Objavljeno: Sob Sep 27, 2014 12:45 am Naslov sporočila: |
|
|
elson2k je napisal/a: |
ghijk7 je napisal/a: |
Ja, na elektroniku se nisi pokazal, kot najbolj vzgojen, v živo pa ne bi nikoli mislil, da si to ti, ker si bil čisto normalen, še razložil si, kako se priklopi in to. |
In kaj ti to pove? Da se tale forumska nakladanja "malo" razlikujejo od obnašanja večine forumašev v živo, a ne? Jaz sem recimo tukaj relativno kulturen, v živo pa... 666 all the way
Poleg tega - dvomim da bi ti v živo rekel uporabniku Jaka57 "kurbin sin", ali pač? Lahko da si čisto ok možak (verjetno je temu tako), ampak s tem obračunavanjem tukaj daješ drugačen vtis
Sicer pa - boljši način dokazovanja je v temi "Jesenski piknik 2014 - zadolžitve", tam bo večji efekt  |
Tudi, če so v živo prijazni, ne vem zakaj je tukaj kakšna potreba po žaljenju? Vse se da lepo dogovorit - jaz bi tako rad ampak ne vem, zakaj bi nakateri radi na neprijeten način? Kar se pa mojega sodelovanja tiče tukaj, pa bi z veseljem pomagal vsakemu. Ampak ali bodo potem res normalni do mene? Je pomoč drugim nekaj, kar ti prinese na tem forumu normalno vedenje od drugih?
Upam, da tole vidijo vsi, ki so sodelovali v tisti temi o zv. omaricah: ko sem odprl temo in čakal na odgovore, ste mi bili vsi normalni, do nobenega nisem imel nič in vesel sem bil pomoči vsakega! In dobil sem prvih nekaj prispevkov, ki so mi pomagali. Potem pa je Bizgec65 ne vem kaj že napisal, če ne znam še vedno nič najti sam ali kaj takega, nisem siguren - jaz pa sem vljudno odvrnil, da brez nekoga, ki rabi pomoč, forumi ne bi obstajali. Potem je bilo še nekaj uporabnih prispevkov, potem pa so nazaj leteli že hujši odgovori in žalitve in to od v živo čisto običajnega gospoda, ki mi je prodal variak - jaz seveda nisem imel pojma, da je to on, ker si ne zapominjam imen teh, od katerih kupujem. Me je pa res šokiralo, ko sem izvedel, da je to on - ob prodaji čisto prijazen možakar, na forumu pa me žali brez razloga, zakaj? Saj mu nisem nič rekel - tudi nikomur drugemu ne, ko bi jaz vsaj razumel to. Sploh, če bi bil jaz na njegovem mestu in bi videl, da je dober človek, tudi ko je bil pri meni, bi ga definitivno podpiral tudi na forumu, zakaj pa je on meni začel takole delat namesto da bi ostala kot prijatelja, pa na žalost res ne vem. Mogoče lahko on kaj pojasni? Če sem ga kdaj kakorkoli brez razloga užalil, ne da bi mi on kaj takega prej rekel, naj prosim pove in takoj se mu opravičim, prav tako Jakatu57. Ampak jaz se ne spomnim, da bi prvi začel žalit, pa naj me kdo popravi, če se motim.
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni