|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ALORIS Neznanec

Pridružen-a: Pon 25 Apr 2005 14:14 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Čet Apr 28, 2005 7:55 pm Naslov sporočila: problem PIC programator |
|
|
Lepo pozdravljeni !
Imam tezavo ki je ne vem resiti. Imam narejen programator na tiskanini za PIC 16f877. Nekaj casa je slo programirati sedaj pa nic vec. ko sem zmeril napetost tisto za programiranje (13.5V) sem nameril le slabih 11V Dobil sem informacijo da mora ta napetost biti tocno 13,5 V ce ne ne gre programirat. Spračujem Vas kako naj resim težavo ali kdo ve? Imelo me je ze da bi programator zabrisal cez okno pa sem sklenil vpračanje napisati na tale super forum.
Hvala za odgovor !
P.S. UPS se opravičujem za tiste ponesreceno veljke fajle Tips and tricks se ne bo ponovilo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Apr 28, 2005 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brez podatkov o programatorju oziroma njegovega načrta ti bo težko kdo pomagal.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Apr 28, 2005 8:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
V vsakem primeru mora biti programirna napetost vsaj 13V.
Citiram: |
P.S. UPS se opravičujem za tiste ponesreceno veljke fajle Tips and tricks se ne bo ponovilo |
Saj ni bilo nič narobe. Lepo je le, da se napiše kaj je v priponi. Če si na klicni liniji potrebuješ kar nekaj časa, da snameš večjo datoteko. Potem pa ugotoviš, da jo že imaš ...  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni