|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 878 Aktiv.: 4.05 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 8:51 pm Naslov sporočila: Windows CE na navigaciji |
|
|
Na svoji navigacijski napravi Navigon 2510, na kateri tečejo windows CE 5.0, sem instaliral MioPocket 3.0
A ker so ti windowsi zelo okleščeni in mi zaradi tega veliko programov v MioPocket ne dela, me zanima, če ima kdo te windowse, da si prekopiram določene datoteke (lahko na ZS).
Če ima kdo kaj več izkušenj, se priporočam
lp
uroš _________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjazkariz Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09 Prispevkov: 1026 Aktiv.: 4.32
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm. Ta bo težka. Če v tovarniškem nk.bin image-u niso bile vključene vse potrebne komponente, ti ostanejo dve "rešitvi". Nobena pa ni enostavna. Prva je ta da stweakaš originalni nk.bin tako, da dogradiš manjkajoče komponente. Tu boš potreboval informacijo kaj tvoj program za delovanje sploh potrebuje. Se pravi potrebuješ nek Dependency walker za CEje. Potem pa še malo registre poštimaš pa je. Druga varianta je ta, da ti proizvajalec odstopi board support package za ta hardware in si zbuildaš svoj nk.bin z vsemi opcijami, ki jih potrebuješ. Prva rešitev je težka, ker moraš imeti res dobro znanje o WinCE operacijkem sistemu, pri drugi pa se zatakne, ker ti proizvajalec gotovo ne bo dal BSPja zastojn pa še z WIN CE builderjem moraš znat delat....
Mogoče ima še kdo kako idejo? _________________ LP, Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni