|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BABO Član

Pridružen-a: Ned 17 Jan 2010 21:11 Prispevkov: 50 Aktiv.: 0.27 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Tor Avg 03, 2010 9:31 pm Naslov sporočila: Mikrovalovni oddajnik - predelava |
|
|
Pozdrav vsem!Vem, da smo na forumu fantje z vseh vetrov in zato računam na vas.Za kaj gre: postal sem srečen lastnik oddajnika, ki deluje na 8,5GHz proizvajalca Iskra TR in nosi oznako DRS 34/8500 Tx.Lociral sem izhodno stopnjo, ki je zgrajena z dvema NEC-ovima tranzistorjema z oznako 800299 za katere ne najdem podatkov.Zadevo bi rad nekako predelal na 10GHz (uporabil bi samo izhodno stopnjo, ki po moje da okrog 1W moči?).Ne vem ravno, kako se točno stvari lotiti in iščem pomoč po tej liniji, preden grem težit na Iskra TR kjer pa seveda nikogar ne poznam.Za vsako pomoč vnaprej hvala in upam, da nisem bil predolg.LP!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S55EI Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 12:47 Prispevkov: 569 Aktiv.: 3.09 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sre Avg 04, 2010 9:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Po moje so tranzistorji ATF 26550
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.57 MB |
Pogledana: |
30 krat |

|
_________________ Lep pozdrav, Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BABO Član

Pridružen-a: Ned 17 Jan 2010 21:11 Prispevkov: 50 Aktiv.: 0.27 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Avg 04, 2010 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
S56INF hvala za hiter odgovor.Sem dobil odgovor tudi z druge strani tako, da imam sedaj veliko več informscij.LP in uspešno delo in hvala še enkrat!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni