www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pokvarjen upor na eBayu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.70

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 8:44 pm    Naslov sporočila:  Pokvarjen upor na eBayu Odgovori s citatom

http://cgi.ebay.com/damaged-RESISTOR-free-shipping_W0QQitemZ350307371788QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518ff24b0c

Pokvarjen upor za $0,99.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 24.04

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 8:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Simbolizem in nič drugega Smile
Upor sploh ni bil nikoli vgrajen.

(Vprašanje, če s tem sploh kaj zasluži.)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
eboc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Maj 2005 8:42
Aktiv.: 1.10

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 10:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pa se 2 meseca moras cakati Wink
Nazaj na vrh
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.93
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 10:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pyr0Beast je napisal/a:
Vprašanje, če s tem sploh kaj zasluži.

Na eBay oglasu piše 349 sold Shocked
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lostid
Član
Član

Pridružen-a: Tor 30 Sep 2008 17:23
Aktiv.: 1.15
Kraj: Ljubljana-rudnik

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 10:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da je to samo za nabiranje pozitivnega feedbacka iz strani kupcev in prodajalca
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.99
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Človeška navinost ne pozna meja. Kar nekaj časa nazaj sem bil v eni iz med trdgovin (BaMAX ali Obi) se ne spomnim točno. V neki košari so imeli neke kose lesa obrušene skratka obdelane. Sploh ne vem čemu je slušil. Tisto sem obračal, pa mi ni bilo jasno kje bi zadevo lahko porabil (razen, da bi jo skuril Wink ) Ko sem prišel k blagaji je imel tisto skaraj vsak drugi v košari...
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.81
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ljudje smo firbčni...
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 12:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Človeška navinost ne pozna meja. Kar nekaj časa nazaj sem bil v eni iz med trdgovin (BaMAX ali Obi) se ne spomnim točno. V neki košari so imeli neke kose lesa obrušene skratka obdelane. Sploh ne vem čemu je slušil. Tisto sem obračal, pa mi ni bilo jasno kje bi zadevo lahko porabil (razen, da bi jo skuril Wink ) Ko sem prišel k blagaji je imel tisto skaraj vsak drugi v košari...

Če je pa še AKCIJ potem pa mora itak to vsak kupiti. Shame on you Brick wall Boo hoo!

LP Srečko

satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.51
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 8:50 am    Naslov sporočila:  Re: Pokvarjen upor na eBayu Odgovori s citatom

jjakob je napisal/a:
http://cgi.ebay.com/damaged-RESISTOR-free-shipping_W0QQitemZ350307371788QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518ff24b0c

Pokvarjen upor za $0,99.

In potem bo "prodal" par stvari po par sto €... Pa bodo spet naivčine jokale, kako jih je nekdo nat*gnil. Pa tako lep feedback je imel!
Nazaj na vrh
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.15
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 12:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kitajci se hitro učijo. Že delajo denar tudi iz dreka, kar je tipično ameriška fora.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.70

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 6:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

David2204 je napisal/a:
Pyr0Beast je napisal/a:
Vprašanje, če s tem sploh kaj zasluži.

Na eBay oglasu piše 349 sold Shocked

Še bolj čudno je to, da so se vsi nakupi zgodili v času 5-15 minut eden od drugega. In to konstantno, kar nekaj dni zapored.

Definitivno gre tu za nabiranje feedbacka. Me pa zanima, kako tega na ebayu ne ugotovijo?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.51
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 7:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja, saj zaenkrat je vse legalno, ni še nikogar nateg*il. Vic je, ker greš zgodovino lahko gledat samo za določeno obdobje nazaj, procent pa ostane. Potem bo "prodajal" nekaj mnogokrat dražjega, na videz bo vse OK, pošlješ keš, dobiš pa
Nazaj na vrh
lostid
Član
Član

Pridružen-a: Tor 30 Sep 2008 17:23
Aktiv.: 1.15
Kraj: Ljubljana-rudnik

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 8:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če plačaš preko paypala si zavarovan. Seveda pa ponavadi ti scamerji sprejemajo samo western union ali bank transfer
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 486 dni