|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.43 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 19, 2010 9:00 pm Naslov sporočila: Revox A77 |
|
|
Danes sem iz naftalina potegnil magnetofon Revox A77. Nazadnje je bil uporabljen pred 15 leti, ko sva s kolegom čez zimo prirejala večere terana in kitare v njegovi kleti. Našel sem tudi nekaj trakov, ga vključil in glej ga zlomka - dela tako, kot nazadnje.
Je letnik okoli 1970. Glave so že precej pobrane, ker je, preden je prišel k meni, služil kot snemalnik v prisluškovalnem studiu pod Cankarjevim domom. Za tiste čase je bil kar spodoben kos tehnike: http://www.reeltoreel.de/worldwide/A77-MK1.htm
Kakorkoli, malo sem moram považit
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
222.54 KB |
Pogledana: |
10 krat |

|
_________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni