www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Gostilna, okrepčevalnica (Rijeka-Jablanac)?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.17
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 26, 2010 8:36 am    Naslov sporočila:  Gostilna, okrepčevalnica (Rijeka-Jablanac)? Odgovori s citatom

Občasno vozim na Rab in nazaj. Pot je dolga in otroci zahtevajo počitek, pa tudi meni se prileže postanek. Običajno smo se ustavili v Bakarcu, a nismo bili zadovoljni s hrano.

ALi kdo pozna nekje med Reko in Jablancem dobro gostilno/okrepčevalnico? Gotovo jih je nekaj, le vedeti je treba zanje. In seveda bi bilo lepo, če je na sami magistrali, da ne bi zavijalo dol iz nje v kako turistično naselje.

Če ima kdo izkušnje, bi bil hvaležen.

Pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70632.00

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 26, 2010 1:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.91
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 26, 2010 1:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kadar smo se s šolskim izletom še v času Jugoslavije ustavili kje na Hrvaškem pri kakšni obcestni restavraciji, gostilni, itd., je vedno kdo priletel ven:"SAMO ZA STRANCE !!!"
Nazaj na vrh
vilko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 26, 2010 1:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
Kar sem jih jaz obiskal, je dobilooceno:"Niti v življenski nevarnosti!"
Sam na potovanjih prakticiram hladilno torbo. Notri sadje in vodo. Te nikoli ne razočara Wink
lp
Boris

Že, že, toda sem že v letih in imam rad kaj toplega poleg mrzlega piva..
Nazaj na vrh
elektronik84
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28
Aktiv.: 0.99

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 26, 2010 4:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav!

Vilko malo naprej od Bakarka je manjše mesto Kraljevica, to mesto ni turistično zato praktično nikoli ni gneče. V tem mestu je zelo dobra picerija Petrus, poleg pice nudijo tudi ostale jedi. (Picerija Petrus ima tudi nekaj zlatih priznanj za pice in tudi ostala hrana je super). Cene sprejemljive. Tako, da ti priporočam ne boš razočaran.

Lep pozdrav!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70631.99

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 26, 2010 6:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.19
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

vilko je napisal/a:
Že, že, toda sem že v letih in imam rad kaj toplega poleg mrzlega piva..

S toplim pivom in mrzlo župo pa nisi zadovoljen? Laughing To je namreč (žal še vedno) del standardne turistične ponudbe, kot tudi postavka a.p. na računu.

vilko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hej, Slowfly!
Ponudba dandanes je pravljična, pa tudi zahtevnejši smo postali, kot smo bili.
Spominjam se mladinske delovne akcije 1961 v Makedoniji, delali smo avtocesto en mesec. Ko smo neko nedeljo dobili 'izlaz', smo navdušeni zavili v gostilno, češ, dobili bomo 'civilno hrano'. Larifari.
Ko sem vprašal, kaj imajo toplega (seveda sem misli za pojesti), so odkimali:
"Nič, samo pivo!" V tisti gostilni sploh nisi dobil nič, razen toplega piva...

Je pa to seveda od dežele do dežele različno, pri nas v Sloveniji je prav za prav zelo dobro in se lahko primerjamo z drugimi evropskimi deželami, na hrvaškem malo slabše, a se tudi da dobiti dobre restavracije, le potruditi se je treba.

Pozdrav
Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.29
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi v sloveniji se da dobiti dobre restavracije, le potruditi se je treba. Po mojih izkušnjah na hrvaškem ni nič slabše kot pri nas (po ceni in turističnih lokacijah). Tudi pri nas je en kup restavracij, kjer za ne veliko denarja dobiš dokaj dobro hrano in take kjer za odločno preveč denarja dobiš zelo povprečno hrano. Sej je povsod tako.

Sicer pa, mi smo se letov ustavili v Senju na pizzi .... nja no, mastna je bila za pop***, odsvetujem, razen če vem je taka všeč. Cene pa podobne našim. Po poti dol pa je bilo nekaj pohanih bučk, malo kruha in vozi. Brez kompliciranja.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vilko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 13, 2010 1:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

elektronik84 je napisal/a:
Pozdrav!
Vilko malo naprej od Bakarka je manjše mesto Kraljevica, to mesto ni turistično zato praktično nikoli ni gneče. V tem mestu je zelo dobra picerija Petrus, poleg pice nudijo tudi ostale jedi. (Picerija Petrus ima tudi nekaj zlatih priznanj za pice in tudi ostala hrana je super). Cene sprejemljive. Tako, da ti priporočam ne boš razočaran.
Lep pozdrav!

Včeraj sem se vračal iz Raba in po tvojem nasvetu zavil do Picerije Petrus. Očitno sem veliko bolj zahteven, kot ti, kajti nisem bil zadovoljen.
Razen pic ne dobiš druge hrane, pic pa ne maram, in jo jem le kadar drugega ni.
Torej sem naroćil pico marinara in pivo. Lokal brez prtov na mizah, zakajeno, postrežba lepa, a utrujena, pica, verjetno dobra, a se na pice ne spoznam in jih ne cenim, parkirišče v redu, cena v redu.
A jaz bi hotel kaj mesa, priloge in salato---
Blizu picerije Petrus sem nazaj grede opazil restavracijo, ki je imela prte na mizah, morda se bom ustavil prihonjič.
Nazaj na vrh
sebaveh
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51
Aktiv.: 7.87
Kraj: Slovenska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 20, 2010 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vidim da sem precej pozen, a vseeno:
-Pred kakšnimi 4 leti nazaj smo jedli zelo dobre lignje v eni gostilni ob cesti, mislim da je bilo ime "Jablanica" ali nekaj takega. Je pa le nekaj kilometrov stran od trajekta v smeri proti Senju.

-Letos ko sem bil s punco dol, pa mi je znanec predlagal restavracijo v autocampu Padova 3, žal je nisem utegnil poskusiti, ker sva imela dosti lastne hrane zraven.
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.94
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 21, 2010 12:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@vilko, če že nisi dobro jedel pa bi se lahko v Jablancu šel vsaj alpinista. Nekaj 100m južno od pristanišča imaš najnižjo planinsko kočo na svetu ... Laughing
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 32.97
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 21, 2010 6:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Išči tako!

Sicer pa je vprašanje o dobri restavraciji nekaj sličnega vprašanju kateri mikrokontroler naj uporabim. Vsakdo ima svoje zahteve in pričakovanja.

Jaz bi ti priporočil dobro restavracijo na tvoji poti, vendar bi tam bil ceh kakšnih 300 - 400 HRK po osebi.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni