|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.48 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Ned Feb 13, 2011 6:56 pm Naslov sporočila: Laminator peach PL713 |
|
|
Ker ste nekateri predelovali že tole breskvico bom kar tu izpostavil problem.
Dokler sem za laminiranje uporabljal sparove ''office'' srajčke je bilo vse tako kot treba. Ker pa se jih zelo težko dobi sem začel uporabljati tudi druge, tu pa nastopi težava.
Ostali proizvajalci izdelujejo srajčke iz debelejšega materiala in se mi zato ne zatopijo lepo ko jih spustim skozi laminator. Predvidevam, da če bi povečal temperaturo da bi bilo bolje. ---- saj če jo pošljem še vročo še enkrat skozi je za malenkost boljše zlepljeno med seboj.
Torej tisti ki ste predelovali, kolikšna temperatura je v original in kaj je ppotrebno zamenjat da se zviša? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sadida Član

Pridružen-a: Pet 17 Apr 2009 12:53 Prispevkov: 636 Aktiv.: 3.22 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Ned Feb 13, 2011 7:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Original temperatura je okoli 140°.
Zamenjaj termostat, najbolje da zamenjaš s kakšnim iz štedilnika ali kaj podobnega, da boš lahko nastavljal temperaturo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
powr Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20 Prispevkov: 668 Aktiv.: 3.13 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 3:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Ti dejansko uporabljas plastifikator za plastifikacijo?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.90 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 7:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Moraš pa paziti da ne bo preveč zvijalo zaradi malo povišana temperatura.Powr,jaz imam dva laminatorja.Eno uporabljam za tiv,je predalana.Druga pa za plastificiranje folije.
Nazadnje urejal/a andrejj Sre Feb 16, 2011 5:22 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.48 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
powr je napisal/a: |
Ti dejansko uporabljas plastifikator za plastifikacijo?  |
Žena je zaposlena v vrtcu in če bi kdo pripovedoval koliko od doma zneseš v vrtec ali koliko se doma printa za vrtec - nebi verjeli...
in zato se veliko stvari plastificira - življenska doba se kar podalša pri takih stvareh |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni