|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
beuni Neznanec

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2010 17:44 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Ned Dec 12, 2010 6:07 pm Naslov sporočila: jukebox... need help!!!! |
|
|
Lepo pozdravljeni vsi skupaj!!!!
Sem študent elektronike, ki se je lotil projekta in sicer obnovo jukeboxa iz leta 1969..
V vezju, ki je not ni tekel tok, krivo za to je element katerega sliko sem dal kot priponko. Zanima me kaj to sploh je in kakšno nalogo ima...
Lepo se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam....
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
937.36 KB |
Pogledana: |
14 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Dec 12, 2010 6:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je mrežni filter.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
beuni Neznanec

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2010 17:44 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Ned Dec 12, 2010 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
To je mrežni filter. |
Silvo hvala lepa!!!!
Prosil bi te še če mi lahko poveš, glede na to, da je zadeva že vrjetno kr stara, sicer so rekli da je bila vmes že na popravilu, kje takšen filter dobit in kaj naredit če ga ne dobim..
lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Dec 12, 2010 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva bo delala tudi brez filtra. Filter le "čisti" omrežno napetost. Filter boš dobil v vsaki malo bolje založeni elektro trgovini. Taki filtri so v večini ročnih orodij, gospodinnskih pripomočkih, flurecentnih svetilkah...
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni