|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sars Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40 Prispevkov: 671 Aktiv.: 3.57 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Pet Sep 03, 2010 4:29 pm Naslov sporočila: kateri usb-->rs232 pretvornik |
|
|
Pozdravljeni.
Vem da se o pretvornikih govori v veliko temah, ki sem jih ze prebral, me vseeno zanimajo mnenja za konkreten primer.
Stvar je sledeča. v ponedeljek dobim prenosnik asus ul30vt, katerega bom uporabljal za simatic step7, win cc flexible,... le ta žal nima rs232 priklopa, ker pa imam doma rs232-->rs485/mpi adapter od siemensa me zanima kater pretvornik iz usb na rs232 naj kupim, da bo stvar delovala. gre se predvsem za simatic s7-300 krmilnike.
Če stvar ne bo delovala bom primoran v nakup usb-->mpi adapterja.
mogoče pa ima kdo še kakšno drugačno idejo, tako da kar z njo na plan. ethernet odpade ker na svojem krmilniku nimam ethernet priklopa. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni