|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
msmiha Član

Pridružen-a: Sob 26 Feb 2005 16:48 Prispevkov: 115 Aktiv.: 0.49 Kraj: Slovenske Konjice
|
Objavljeno: Sre Mar 02, 2005 4:40 pm Naslov sporočila: Ja kaj čemo |
|
|
Ja baje da je treba sporočilo nekam na forum napisat da se da downloadat. Pol bi naj blo to to  _________________ Edini način da odkrijemo meje mogočega je da, jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gregc Neznanec

Pridružen-a: Pon 25 Apr 2005 11:29 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2005 12:47 am Naslov sporočila: Mogoče pa je to res to? |
|
|
Mogoče pa? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
geier Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 1:58 Prispevkov: 278 Aktiv.: 1.17
|
Objavljeno: Ned Maj 01, 2005 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
A VIDVA RES NISTA PRAVIL NITI POVOHALA?!?
ajde, takoj na delo!
h**p://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=249 |
Jest sem jih, ampak spodnji odgovor sem dobil sele od admina, ker tega ne pise, al pa smo eni slepi.
Hvala za razumevanje
Lp
Del vprasanja:
....zmeraj mi napise da je samo za aktivne clane, registriran sem, a moram kaj objavit.
Odgovor:
Točno tako... je potrebno napisati vsaj eno sporočilo. (pa, če tudi v testni forum ) Potem ti sistem dodeli pravice aktivnega člana. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Maj 01, 2005 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
DL lahko šele po 3 dneh po vpisu. Poleg tega ima Filemanager tudi količinsko omejitev.
LP, aly. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni