|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pomar Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.25 Kraj: okolica Ptuja
|
Objavljeno: Pet Sep 03, 2010 6:04 pm Naslov sporočila: Reklamacija blaga iz Dealextreme |
|
|
Dobil sem prvi paket iz Dealextrema. V paketu je bila led letvica na kateri ne svetijo vse led diode. Prijavil sem reklamacijo na Customer Service Express vendar po treh dneh še vedno ni nobenega odgovora. Ali ste imeli enake probleme?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Pet Sep 03, 2010 6:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če boš reklamiral na DXu, se boš načakal.. pa tudi ne vem če se splača (PPT).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70791.62
|
Objavljeno: Pet Sep 03, 2010 6:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.05 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Pet Sep 03, 2010 7:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm, Mare, škoda da nisem vedel da tako tudi gre .
Sam sem namreč narobe poslano poslal nazaj (in je bila poštnina res 20 EUR ...) res pa, da ti oni potem to poštnino povrnejo nazaj preko DX točk, ki jih pokoristiš ob naslednjem nakupu.
Je pa potem še en problem: plačaš carino (za napačen izdelek), pošlješ nazaj, oni pošljejo pravo zadevo in zdaj ti dopovej carini, da si ti za to carino pravzaprav že plačal ...
LP, Grega
_________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kvizko Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58 Prispevkov: 381 Aktiv.: 1.99 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Sep 03, 2010 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čisto preprosto povedano...malo denarja malo muzike!!!
_________________ LED je prihodnost! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 03, 2010 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem enkrat relamiral en izdelek, in kar nekaj čas čakal na odgovor. Odgovora nisem pričakal, me je pa po 10 dneh presenetil mail o poslani pošiljki, ki je nisem naročil. Niso hoteli vračila "škart" izdelka, dobil sem kar drugega.
Prijatelj je reklamiral izdelek in so mu vrnili denar, tako da malce potrpežljivosti je potrebno pa se da z njimi vse zmenit...bolje kot s kakšnim našim trgovcem .
LP
Boco
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lostid Član

Pridružen-a: Tor 30 Sep 2008 17:23 Prispevkov: 234 Aktiv.: 1.15 Kraj: Ljubljana-rudnik
|
Objavljeno: Sob Sep 04, 2010 10:46 am Naslov sporočila: |
|
|
mene so pa enkrat čisto ignorirali, ko sem pisal da nisem dobil paketa.. Zdej ko se mi je zgodilo podobno sem takoj odprl na paypalu claim in sem dobil v 1 tednu nazaj denar
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urosg Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30 Prispevkov: 565 Aktiv.: 2.56
|
Objavljeno: Sob Sep 04, 2010 12:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pred časom sem naročil kar nekaj zadev pri DX ko so ravno imeli težave pri pošiljanju ali dobavi ali karkoli že, po skoraj dveh mesecih sem jih kontaktiral da zadeve še vedno nisem dobil, potem se se kakše tri tedene dopisoval z njimi na koncu so mi lepo nazaj nakazali denar na paypal in se je zadeva rešila.
Glede tega bom rekel, da so veliko bolje kot kakšni drugi trgovci na internetu, kjer kar veliko nakupujem.
Je pa res da je za vsak njihov odgovor trajalo par dni.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcride Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36 Prispevkov: 788 Aktiv.: 4.14 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Sep 04, 2010 12:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja z tem supportom, ki ga imajo so malce pod nivojem, tudi tisti online help, nisem še nikoli dočakal, vedno offline, če pa je že online pa ni moč komunicirati, na emaile pa če odgovarjajo rabijo po 2-5 dni, čisto odvisno od suplierja...
Tako kot je nekdo rekel, mal denarja mal "muske", sam naročam majhne pakete max 10-15$, da zraven dobim še točke , pred nakupom je dobro "artikel" še preveriti kje drugje..., če gre za večje zneske, ponekod je ebay...cenejše
lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Sep 04, 2010 1:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kar nekaj paketov sem že reklamiral na DX.
Po večini je bila sicer kriva pošta in sem dobil izdelek polomljen. Poslikal in odprl ticket. Včasih se kar čaka, ja. Ampak vedno sem dobil drug izdelek bolje zavit v še več mehurčkov. Star, polomljen izdelek pa sem zalepil, popravil in tako sem imel dva za ceno enega
Nazaj nisem pošiljal nikoli.
Glede LED palic - tista, z ledikami bolj na redko ima ledike slabe kvalitete in pocrkajo bondi znotraj ledice. So tri v seriji. Če eno od njih tiščiš dol, začne svetit, ko spustiš pa spet crkne Sem jih par kupil - eno dobil polomljeno (pošta) dve pa crknjeni. Tako da to je res drag izdelek z nizko kvaliteto.
Govorim o teh:
klik
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pomar Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.25 Kraj: okolica Ptuja
|
Objavljeno: Pon Sep 06, 2010 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Končno dobil odgovor od Dealextrema. Ponudili so mi 3$ dobropisa. Pristal sem na 5$(polovična cena nove). Ni mi pa ravno jasno kako to izkoristim pri novem naročilu?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
199.5 KB |
Pogledana: |
35 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Sep 06, 2010 1:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobil boš ali v obliki DX points ali direktno vrnjeno na Paypal. Izkoristiš pri naslednjem plačilu.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni