www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Reklamacija blaga iz Dealextreme

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pomar
Član
Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15
Aktiv.: 1.25
Kraj: okolica Ptuja

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 03, 2010 6:04 pm    Naslov sporočila:  Reklamacija blaga iz Dealextreme Odgovori s citatom

Dobil sem prvi paket iz Dealextrema. V paketu je bila led letvica na kateri ne svetijo vse led diode. Prijavil sem reklamacijo na Customer Service Express vendar po treh dneh še vedno ni nobenega odgovora. Ali ste imeli enake probleme?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.48
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 03, 2010 6:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če boš reklamiral na DXu, se boš načakal.. pa tudi ne vem če se splača (PPT).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70791.62

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 03, 2010 6:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.05
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 03, 2010 7:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm, Mare, škoda da nisem vedel da tako tudi gre Smile.
Sam sem namreč narobe poslano poslal nazaj (in je bila poštnina res 20 EUR ...) res pa, da ti oni potem to poštnino povrnejo nazaj preko DX točk, ki jih pokoristiš ob naslednjem nakupu.
Je pa potem še en problem: plačaš carino (za napačen izdelek), pošlješ nazaj, oni pošljejo pravo zadevo in zdaj ti dopovej carini, da si ti za to carino pravzaprav že plačal ... Sad

LP, Grega

kvizko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58
Aktiv.: 1.99
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 03, 2010 7:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čisto preprosto povedano...malo denarja malo muzike!!! Cool
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.88
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 03, 2010 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem enkrat relamiral en izdelek, in kar nekaj čas čakal na odgovor. Odgovora nisem pričakal, me je pa po 10 dneh presenetil mail o poslani pošiljki, ki je nisem naročil. Niso hoteli vračila "škart" izdelka, dobil sem kar drugega.

Prijatelj je reklamiral izdelek in so mu vrnili denar, tako da malce potrpežljivosti je potrebno pa se da z njimi vse zmenit...bolje kot s kakšnim našim trgovcem Wink.

LP
Boco
Nazaj na vrh
lostid
Član
Član

Pridružen-a: Tor 30 Sep 2008 17:23
Aktiv.: 1.15
Kraj: Ljubljana-rudnik

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 04, 2010 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mene so pa enkrat čisto ignorirali, ko sem pisal da nisem dobil paketa.. Zdej ko se mi je zgodilo podobno sem takoj odprl na paypalu claim in sem dobil v 1 tednu nazaj denar
Nazaj na vrh
urosg
Član
Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30
Aktiv.: 2.56

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 04, 2010 12:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pred časom sem naročil kar nekaj zadev pri DX ko so ravno imeli težave pri pošiljanju ali dobavi ali karkoli že, po skoraj dveh mesecih sem jih kontaktiral da zadeve še vedno nisem dobil, potem se se kakše tri tedene dopisoval z njimi na koncu so mi lepo nazaj nakazali denar na paypal in se je zadeva rešila.

Glede tega bom rekel, da so veliko bolje kot kakšni drugi trgovci na internetu, kjer kar veliko nakupujem.

Je pa res da je za vsak njihov odgovor trajalo par dni.
Nazaj na vrh
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.14
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 04, 2010 12:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja z tem supportom, ki ga imajo so malce pod nivojem, tudi tisti online help, nisem še nikoli dočakal, vedno offline, če pa je že online pa ni moč komunicirati, na emaile pa če odgovarjajo rabijo po 2-5 dni, čisto odvisno od suplierja...

Liar Tako kot je nekdo rekel, mal denarja mal "muske", sam naročam majhne pakete max 10-15$, da zraven dobim še točke Razz, pred nakupom je dobro "artikel" še preveriti kje drugje..., če gre za večje zneske, ponekod je ebay...cenejše

lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 04, 2010 1:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar nekaj paketov sem že reklamiral na DX.
Po večini je bila sicer kriva pošta in sem dobil izdelek polomljen. Poslikal in odprl ticket. Včasih se kar čaka, ja. Ampak vedno sem dobil drug izdelek bolje zavit v še več mehurčkov. Star, polomljen izdelek pa sem zalepil, popravil in tako sem imel dva za ceno enega Cool
Nazaj nisem pošiljal nikoli.

Glede LED palic - tista, z ledikami bolj na redko ima ledike slabe kvalitete in pocrkajo bondi znotraj ledice. So tri v seriji. Če eno od njih tiščiš dol, začne svetit, ko spustiš pa spet crkne Smile Sem jih par kupil - eno dobil polomljeno (pošta) dve pa crknjeni. Tako da to je res drag izdelek z nizko kvaliteto.
Govorim o teh:

klik

pomar
Član
Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15
Aktiv.: 1.25
Kraj: okolica Ptuja

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 06, 2010 12:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Končno dobil odgovor od Dealextrema. Ponudili so mi 3$ dobropisa. Pristal sem na 5$(polovična cena nove). Ni mi pa ravno jasno kako to izkoristim pri novem naročilu?

RGB led2.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  199.5 KB
 Pogledana:  35 krat

RGB led2.JPG

Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 06, 2010 1:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobil boš ali v obliki DX points ali direktno vrnjeno na Paypal. Izkoristiš pri naslednjem plačilu.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni