|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Igor01 Član

Pridružen-a: Pon 29 Nov 2004 12:09 Prispevkov: 598 Aktiv.: 2.52 Kraj: KK
|
Objavljeno: Pet Sep 10, 2010 8:15 pm Naslov sporočila: Eprom - menjava, oz. kopiranje vsebine na novega |
|
|
Živjo,
kolega ima težave. Ker je še manj elektronika kot jaz, bom jaz poskusil opisati problem.
Izgubljeni kodirani ključi avta.
Imobilizacijski modul je povezan z ecu.
Koda je zapisana na epromu v ecu.
Je možno prepisati kodo na drugi eprom oz. iz dveh epromov poskusiti razbrati kodo, ter jo na enem popraviti. Da bi imobilizacijska enota sprejela kodo s čipa drugega ključa. Ima namreč dva enaka avta, z enakima ecu, le da za enega nima več kodiranega ključa.
Vse kar imam je slika eproma na plošči ecu.
Za več podatkov povejte katere potrebujete.
Če je kdo kandidat za pomoč, je v okolici Ljubljane.
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
51.36 KB |
Pogledana: |
9 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Brane212 Član

Pridružen-a: Sob 13 Dec 2008 11:24 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.79 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Sep 10, 2010 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem to na Svoji Astri ( L95) naredu.
Dobil sem poceni nov računalnik ( Multec) na Avtotehni, kjer so mi ga sprogramirali na moj ključ.
Vendar je bilo s tem postopkom narobe in nadomestni računalnik mi ni hotel delati, zato sem s svojega skopiral osnovni EPROM. Bil je nekje tudi majhen EEPROM tipa 24C64 ali nekaj takega. Zanj se ne spomnim, a ga je blo treba kopirat ali pa ne...
_________________ On journey of life I chose the psycho path... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni