|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
before Član

Pridružen-a: Čet 12 Jun 2008 7:24 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.08
|
Objavljeno: Sre Nov 03, 2010 7:15 pm Naslov sporočila: HP Pavilion HPE-330sc |
|
|
Zanima me vaše mnenje o tem računalniku:
http://www.so-doo.si/detail.php?page_lang=&mid=2&koda=WY446EA
Ali je to dovolj sodoben paket za bližnjo prihodnost (cca 5 let), glede na to, da nima USB 3.0 priključkov, niti external SATA priključkov. Rad bi tudi vedel, v kakšen kakovostni rang spada grafična kartica ATI Radeon HD5590 2GB, dual DVI? Na spletu ne najdem o njej prav nobenih podatkov ali ocen testiranj, kot da sploh ne obstaja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sre Nov 03, 2010 9:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Country/region sold in:
*Scandinavia |
Garancija ? Slovenija nekako ni na ozemlju, ki ga imenujemo Skandinavija. Na uraden HP servis kar pozabi.
Koliko časa bo dotični mlinček ustrezen tvojim potrebam, odvisno od tvojih potreb. Meni 10 let star mlinček dobro služi, nekomu drugemu pa bo lahko ta trenutek špica konica mlinček, že čez nekaj mesecev premalo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
a.vidmar Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03 Prispevkov: 1159 Aktiv.: 5.30 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sre Nov 03, 2010 9:11 pm Naslov sporočila: Re: HP Pavilion HPE-330sc |
|
|
before je napisal/a: |
Rad bi tudi vedel, v kakšen kakovostni rang spada grafična kartica ATI Radeon HD5590 2GB, dual DVI? Na spletu ne najdem o njej prav nobenih podatkov ali ocen testiranj, kot da sploh ne obstaja.  |
Na uradni strani HP-ja je v opisu RADEON 5570, mozno da so se zmotili pri opisu.
TUKAJ je pa primerjalna tabela graficnih kartic. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
primozsu Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 9:11 Prispevkov: 412 Aktiv.: 1.74 Kraj: MB - Šentjur
|
Objavljeno: Sre Nov 03, 2010 11:02 pm Naslov sporočila: Re: HP Pavilion HPE-330sc |
|
|
Ravno danes sem dobil ta isti računalnik. Zaenkrat sem zadovoljen z njim, vendar imam en problem ne zazna mi drugega monitorja, ki je priključen na DisplayPort preko vmesnika na DVI. Ima kdo kakšno idejo?
a.vidmar je napisal/a: |
Na uradni strani HP-ja je v opisu RADEON 5570, mozno da so se zmotili pri opisu.
|
Sem šel gledat v Device Maneger in je not RADEON 5570 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni