www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Elektrotehnična podjetja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aleks20
Član
Član

Pridružen-a: Čet 09 Nov 2006 21:34
Aktiv.: 0.07

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 26, 2010 10:00 pm    Naslov sporočila:  Elektrotehnična podjetja Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

zanima me, če kdo pozna kakšna Elektrotehnična podjetja v okolici Maribor, ki se ukvarjajo s programiranjem mikrokrmilnikov ali z načrovanjem vezji. Zelo me veseli takšno delo...

Kakšen seznam bi bil zelo dobrodošel.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.14
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 9:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ojej
In ti imaš upanje, da te bodo kar zaposlili brez kančka izkušenj?
Predlog:
Začni sam malo migati na tem področju. Forum ti bo v veliko pomoč. Sčasoma pa lahko pod reference napišeš tudi pasivno znanje tega in tega.

žrepko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 23 Mar 2010 20:12
Aktiv.: 3.78
Kraj: Ptuj-Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 9:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem, če bo kakšno podjetje "veselo", da bi se pri njih učil programiranja ali risanja tiskanih vezij. To so takšna dela, ki morajo biti 100% in brez napak.

Pri nas na podjetju se ukvarjamo s tem, ampak je res to delo neprimerno za začetnika.

Tako kot je predlagal predhodnik:
Pogledaš malo po forumu, sedaj teče tečaj programiranja AVR mikrokontrolerjev na forumu, izdelaš si kako ploščo za učenje, programator,....

Sedaj je izdelava tiskanin preko toner transfera sila preprosta,...
Nazaj na vrh
aleks20
Član
Član

Pridružen-a: Čet 09 Nov 2006 21:34
Aktiv.: 0.07

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 3:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za odgovore. Nisem ravno začetnik na tem področju. S programotrji in programiranjem se ukvarjam že od 16 leta. Vendar je pri meni tako naneslo, da ko sem končal faks, sem moral poiskati si obvezno prakso in poiskal sem si ga pri enem podjetju (ne bi omenjal imena). Kjer so me potem tud redno zaposlili in sedaj delam pri njih že 3 leta.
Ampak sedaj sem dobesedno prikovan na to podjetje. Mlad sem še in imam želje se naučiti še kaj več.

V okolici MB poznam zelo malo takih podjetji, ki bi se ukvarjali s tem. Za eno vem v Slovenskih Konjicah to pa tud vse kaj vem :). Za ostala pa vem v Grazu in v Ljubljani. Zato bi en tak spisek podjetji ne sam meni tud drugim, ki berejo ta forum prišel prav.

LP
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.37
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 28, 2010 8:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Golobičeva Ultra oz. Margento?
Tam kodirajo DSP-je 24/7.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 489 dni