www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

LCD v avtu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Peko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 13 Mar 2008 12:25
Aktiv.: 0.09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 9:21 am    Naslov sporočila:  LCD v avtu Odgovori s citatom

Pozdrav!
Imam avto Peugeot 307 break l.2004. Na vrhu armaturne plosce, na sredini ima lcd zaslon, ki prikazuje pac podatke radia, potovalnega racunalnika, temperaturo in te zadeve. Vendar ima eno tezavo. Kadar je namrec temperatura v avtu nekje do 15stopinj celzija deluje normalno, nato pa se z vsako stopinjo vec vidljivost manjsa. Torej ce je v avtu 25 stopinj prakticno ne razberes vec nicesar. Tiste crne crke in stevilke so vse bolj blede dokler se jih pac ne vidi vec. Ni pa cez ves zaslon enako, nekje se vidi bolje, drugje spet slabse.
Zanima me torej, ali mi tu ne preostane drugega kot zamenjati celoten zaslon ali mogoce veste za kak element na vezju ali kaj podobnega, ki bi to povzrocal. Je pa zadeva skos konstanta ze kako leto. Nic slabse ali bolse.

Lp,
Rok
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dezo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Jan 2008 12:40
Aktiv.: 0.95
Kraj: Cerkno

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 1:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tukaj sem našel da je tekla tudi ena taka debata, preberi si malo.

http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=9153&postdays=0&postorder=asc&highlight=zaslon&start=0

lp
Nazaj na vrh
mi4je
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20
Aktiv.: 0.80
Kraj: Poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 2:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če nimaš preveč denarja(lahko ga daš tudi meni Laughing ), potem ne menjaj zaslona , ker ne bo nič bolje.
Sem (ne)srečni lastnik 307 SW-ja.Imel si srečo da je zdržalo 3 leta.Meni se je to začelo dogajat dober mesec potem ko je potekla garancija.Grem na servis, mi zamenjajo (itak da ga plačam Evil or Very Mad ) in čez leto osorej isto sranje-oprostite izrazu.No, nakar mi prijazen uslužbenec na drugem servisu pove, da sicer lahko zamenjajo , sam da se zna zgodit , da se bo ponovilo....

Adijo pamet Rolling Eyes

MaTJaŽ

You'll never, never know, if you never, never go !!
Nazaj na vrh
Peko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 13 Mar 2008 12:25
Aktiv.: 0.09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 3:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ok hvala menjava potem odpade. Glede na to da gre očitno za tovarniško napako bi lahko zadevo vsaj popravili pa potem prodajali rezervne stvari...
Nazaj na vrh
krupivnk
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Feb 2007 20:45
Aktiv.: 1.50
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 6:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žal mi je ampak najbolša možnost je da menjaš avto;)
Nazaj na vrh
mi4je
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20
Aktiv.: 0.80
Kraj: Poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 6:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

krupivnk je napisal/a:
Žal mi je ampak najbolša možnost je da menjaš avto;)

Podpišem, takoj..... Wink

Enkrat Peugeot, nikoli več Peugeot Laughing

MaTJaŽ

You'll never, never know, if you never, never go !!
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2008 8:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mi4je je napisal/a:

Samo enkrat v življenju sem si upal voziti Peugeota... Od mojega prijatelja sem "testiral" novega Peugeota (mislim da 307). Ko je imel avto narejenih slabih 1000 km sem odlomil prestavno ročico. Rolling Eyes Lahko si mislite, da ni bil preveč vesel.
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2008 8:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mi4je je napisal/a:

Jaz lahko rečem: Enkrat Volvo, vedno Volvo Wink

Samo pri $$$ se zgodba ustavi... Sad

piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.42
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2008 9:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
mi4je je napisal/a:

Tudi jaz sem si tako rekel in v trenutku slabosti kupil Hondo. Komaj čakam, da grem nazaj na Volvo Wink

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53
Aktiv.: 15.99

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2008 2:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:

Morda pa tvoja trditev drži ravno zaradi povdarjenega? Wink

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni