|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
71GA Član

Pridružen-a: Tor 16 Jun 2009 18:53 Prispevkov: 391 Aktiv.: 2.00 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 12:14 pm Naslov sporočila: [SOLVED] LPC3141 developments kit |
|
|
Lep pozdrav. Tukaj bi odprl temo za svoj projekt, ki ga bom začel. Zaenkrat sem si iz švedske od Embedded artists naročil LPC3141 developers kit z dodanim JTAG-om in touch displayem. Ker sem nov na tem področju bom začel kar z pregledom datasheetov za OEM board, na katerem so rami, mikrokontroler in driverji za USB komunikacijo. Ker so datasheeti za te podani za vsakega posebej si bom za začetek izrisal celovito shemo v kateri bodo zajeti vsi naenkrat. Zanima me, ali je to pametna ideja ali ne Hvala.
Nazadnje urejal/a 71GA Tor Feb 08, 2011 7:04 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.69 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 9:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vidim razloga, zakaj ne bi bila.... Cilj je, da se nekaj naučiš, torej - go for it. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni