|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Hoden Član

Pridružen-a: Tor 04 Nov 2008 13:00 Prispevkov: 208 Aktiv.: 1.03 Kraj: Postojna/Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 9:28 pm Naslov sporočila: Mp3 predvajalnik in nalaganje pesmi |
|
|
Pozdravljeni,
zanima me ali ima kdo iskušnje z sony mp3 predvajalniki. Punci sem namreč kupil model nwe015 in trenutno znam naložiti glasbene datoteke zgolj prek programa sonic stage, ki je bil zraven. Če dam mp3 direktno na ključ ga ne prepozna. Ima mogoče kdo idejo kako prelisičiti ključ tako, da bo deloval kot vsi drugi ali je pri sony-u to nemogoče?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boriii Član

Pridružen-a: Tor 23 Feb 2010 11:24 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.09 Kraj: Videm-Dobrepolje
|
Objavljeno: Pon Nov 22, 2010 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
poskusi na kakšnemu drugemu računalniku
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka1995 Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42 Prispevkov: 614 Aktiv.: 3.32 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 22, 2010 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri Sony predvajalnikih moraš imeti nameščen program za nalaganje Sony SonicStage...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Pon Nov 22, 2010 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer nevem točno kakšen sistem nalaganja datotek uporablja tvoj predvajalnik ampak predvidevam, da podobnega (če ne istega) kot moj 5 let star Sonyjev predvajalnik. Če moja predvidevanja držijo potem uporabi spodnji programček. Odraraš ga in samo kopiraš na predvajalnik poleg mape "OMGAUDIO". Od tu ga tudi vedno zaženeš in ga imaš vedno s sabo. Slaba lastnost je edino ta, da programček omogoča kopiranje samo mp3 datotek. Je pa to kolikor vem najbolj enostavna rešitev za Sonyjeve predvajalnike s tem čudnim sistemom proti kopiranju glasbe.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
MP3FM.rar |
Velikost datoteke: |
429.1 KB |
Downloadano: |
3 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hoden Član

Pridružen-a: Tor 04 Nov 2008 13:00 Prispevkov: 208 Aktiv.: 1.03 Kraj: Postojna/Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 23, 2010 9:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Super. Bom preizkusil ko pridem iz službe.
Hvala
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni