|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
beary Član

Pridružen-a: Tor 09 Feb 2010 19:12 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.38 Kraj: posavje
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 5:12 pm Naslov sporočila: RCA kabel za PC |
|
|
Kot je že zgoraj omenjeno, potreboval bi RCA kabel za priklop na računalnik oz. zvočno kartico. Gledal sem po internetu vendar nisem pri nas nikjer zasledil kje lahko kupim tak kabel. Poskušal sem z več ključnimi besedami v iskanju vendar brez uspeha, razen če sem uporabil napačno. Uporabil bi ga pa za signalni kabel iz ojačevalca v zvočno kartico, spodaj na sliki. Kot sem že omenil, zanima me kje lahko to kupim? Najbolje bi bilo če bi bilo mogoče v Krškem, Brežicah, Celju. Zadnja možnost bi bil Conrad ker imajo prenabite cene.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.58 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 5:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tak kabel dobiš skoraj povsod. Bigbang, Merkur, Merkator tehnika...
Išči jack 3.5mm -> chinch. Zakaj bi pa peljal signal iz ojačevalca v zvočno kartico?  _________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
beary Član

|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 5:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zato da iz zvočne kartice dobim "signal" za ojačevalcu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.58 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 5:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aha. No potem si se narobe izrazil. Signal boš peljal iz zvočne v ojačevalec.  _________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
beary Član

|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 5:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zelo verjetno da bo to, to ja. Se opravičujem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni