|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
primozsu Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 9:11 Prispevkov: 412 Aktiv.: 1.74 Kraj: MB - Šentjur
|
Objavljeno: Pon Dec 06, 2010 5:58 pm Naslov sporočila: Nakup DIKTAFONA |
|
|
Pozdravljeni!
Kupujem diktafon, vendar se niti malo ne spoznam na njih. Zato bi vas prosil če mi lahko katerega priporočate. Na voljo imam okoli 100€ (lahko tudi malo več, če bi to predstavljalo občutno razliko v kvaliteti). Ker še ga nameravam kupiti danes bi nabolj prišlo v poštev iz tgovine BIG B***
Lp, Primož
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkester Član

Pridružen-a: Pet 24 Jun 2005 20:43 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.30 Kraj: Ilirska Bistrica
|
Objavljeno: Čet Dec 09, 2010 10:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam nerabljenega kasetnega Sony, a verjetno ne pride v poštev, ker kupuješ digitalnega?
Pomoje je pomembna količina spomina in tip audio zapisa...
_________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Pet Dec 10, 2010 12:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Punca je kupila pred kratkim Olympus diktafon VN-8500 PC, in je precej zadovoljna. Cena na mimovrste je 55€.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
35.92 KB |
Pogledana: |
0 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.92 Kraj: slo
|
Objavljeno: Pet Dec 10, 2010 1:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
vsa predavanja sem si snemal z MP3 playerjem 512MB z vgrajenim mikrofonom. Seveda sedel v prvi vrsti. Ima pa tudi večina mobijev "Record Sound", torej isto.
Verjetno pa je razlika v namenskem diktafonu in ostalih napravah, ki so namenjene za kaj drugega in imajo "slučajno" dodan še snemalnik zvokov. Odvisno od tega, za kaj ga rabiš. Pri posnetkih predavanj me je najbolj motilo to, da ni bilo slike...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni