|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
allj Neznanec

Pridružen-a: Pet 25 Nov 2011 12:10 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 12:16 pm Naslov sporočila: Kupim/si sposodim knj. ELEKTRIČNE INŠTALACIJE, 2006 Ravnikar |
|
|
Ali jo kdo ima za prodat ali da si jo skopiram??? Nikjer je ni za izposodit se. Hvala!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.23 Kraj: Gorje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
allj Neznanec

Pridružen-a: Pet 25 Nov 2011 12:10 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ma kje, v celi MKLJ imajo ! IZVOD ( ki je sposojen do sredine dec 2011). Pol ima 1 izvod neka xy knjižnica v Velenje, pa NOvo mesto, pa Koper,..... za vse te moram plačati vpisnino....
zato imam pomislek da jo skopiram ali kupim rabljeno...moram reč da je nova kar draga.. ( |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa koliko tem boš še odprl za eno ušivo knjigo?!?
OBNAŠAJ SE  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.23 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
@allj
???
Saj se ti ni treba vpisati v druge knjižnice. Povsem dovolj je, da si član ene slovenske knjižnice. Če ne veš, obstaja namreč medknjižnična izposoja, cena po gradivu je mislim 9€. Pomembno je samo, da ne zamudiš roka vrnitve, saj so penali hudi.
In predvsem, zakaj knjige ne kupiš? Misliš, da bo fotokopiranje zastonj? Pa vezava? In potem še kvaliteta kopiranja in vsega ostalega na nivoju originala?
Ne me no smejat.
Odkartaj teh 69€ in mirna Bosna. Jih boš tako ali tako, če knjigo res rabiš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lukluk Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2011 14:19 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 12:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem jo tudi jaz iskal in jo našel na COBISS.
Lepo vtipkaj in boš našel v kateri knjižnici jo imajo. Jaz sem jo našel v knjižnici fakultete za elektrotehniko. Res pa je da jo težko dobiš saj si jo profesorji izposodijo za nedoločen čas oziroma nekdo ki jo vrača že več kot pol leta.
Jaz sem jo iskal z namenom če jo je vredno kupiti, saj imam od Ravnikarja knjigo, ki je še več kot 15let stara. Da bi dal 70€ in nebi pisalo nič novega kot je v starejši knjigi samo olepšava se mi pa zdi da je predrago. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni