|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Brezplačno reklamiranje trgovcev z vozili |
Ob nakupu vozila na mojem vozilu ni bilo "reklamne" nalepke |
|
42% |
[ 34 ] |
Nalepka prodajalca je na vozilu, ampak me ne moti |
|
31% |
[ 25 ] |
Nalepka na vozilu je moteča, a nisem zahteval odstranitve |
|
8% |
[ 7 ] |
Ob nakupu vozila ali na servisu sem zahteval, da mi nalepko odstranijo |
|
17% |
[ 14 ] |
|
Skupaj glasov : 80 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 12:04 pm Naslov sporočila: Brezplačno reklamiranje prodajalcev vozil |
|
|
Pri prodajalcih vozil je postala zadnji čas "praksa", da na vozilo katerega ni njhova last lepijo svoje reklamne nalepke. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregaG Član

Pridružen-a: Pet 12 Sep 2008 22:14 Prispevkov: 83 Aktiv.: 0.41 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
nalepke ni bilo, bi me pa definitivno motila, odstranitve pa pomoje nebi zahteval |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 12:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem bil na prvem servisu. Na servisu sem zahteval, da mi odstranijo tisti njhov "logo" ki so mi ga ob nakupu vozila "pripopali" na treh mestih. Opazil sem kar nekaj nejevolje, češ da to delajo vsi. Naj opomnim tudi, da sem ob nakupu vozila zahteval, da mi na vozilo ne lepijo ničesar. Kljub temu sem dobil "oblepleno" vozilo. Sicer so mi ob prevzemu obljubili, da mi lahko "logote" odstranijo naslednji dan, ko bo delal servis. Pa se mi tja ni dalo hodit, kajti sam logo ni bil iztopajoč ali kričeč.
Naj povem, da so me pri nakupu prejšnega vozila vprašali. če mi na zadnje steklo lahko prilepijo etiketo z naslovom ter telefonsko. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 12:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
V anketi manjka opcija: "nalepke na vozilu ni bilo, ker sem to odločno zahteval"
Točno tako je bilo v mojem primeru, nobene nalepke, če zato nimam ugodnosti, še "brezplačnih" okvirjev za tablico nisem hotel vzeti, ker so običajno taki okvirji ceneni in slabe kvalitete, tako da tablica lahko pade ven... zato imam raje nalepljene, ker je lepše brez okvirjev, enako seveda velja za razne kičaste nalepke. Če že mora biti nekaj nalepljeno na avtomobilu, naj bo to primeren car-tatoo, če je seveda model avtomobila tak, da bi to resnično lepo zgledalo ali pa mogoče reklama na zadnji šipi... stvar okusa. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 12:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Manjka pomoje še ena opcija. Ostranitve ne bi zahteval za primeren popust.
Sam na vozilu (sicer ni novo) nimam nalepke prodajalca. Imam pa 2 nalepki prijatelja serviserja, ki mi daje dobro ceno in okvir tablice mojega delodajalca  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 12:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odgovoril sem z >>Nalepka prodajalca je na vozilu, ampak me ne moti<<,
čeprav nisem dobil nalepke, ampak le okvirje za tablico. Videti so kar dobri, zato jih še nisem menjaval.
Nalepke pa sux big time.
Če imam nalepko, pomeni da nekoga reklamiram, in mi mora plačati za to. Kot pri dirkah z avtomobili in motorji. Zakaj bi bilo na cesti kaj drugače? _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.96 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 1:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bi pa nalepil nalepko napis ne želim reklame tako kot na poštni nabiralnik .Jaz sem lani kupil avto in nisem videl nalepke,namesto sem dobil digitalec.Če bi peljal v servis pa ne vem ali bo dali ali ne.Ker ima svojega pooblaščenega mehanika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.62 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
reber je napisal/a: |
... zato imam raje nalepljene, ker je .... |
A ni to pri nas prepovedano?
V Franciji sem videl, da imajo skoraj vsi kar zanetane tablice. Prav kul izgleda. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.02
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
NeoTO je napisal/a: |
V Franciji sem videl, da imajo skoraj vsi kar zanetane tablice. Prav kul izgleda. |
Pri nas tablico lahko nalepiš (dvostranski selotejp, silikon, ...), netat pa jo uradno ne smeš - ker jo ne smeš prevrtat ali drugače poškodovat...
Sicer naj bi bila uradno tudi uokvirjena s črnim okvirjem, ampak vsaj glede tega uradne osebe ne težijo, kot tudi glede marsičesa drugega ne... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 6:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lani kupil nov avto. Na vratih prtljažnika je nevsiljiv in dokaj všečen logotip prodajalca. Se ne pritožujem, saj so mi ob nakupu dali 25% popusta. Torej so reklamo pošteno plačali. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slowfly je napisal/a: |
Lani kupil nov avto. Na vratih prtljažnika je nevsiljiv in dokaj všečen logotip prodajalca. Se ne pritožujem, saj so mi ob nakupu dali 25% popusta. Torej so reklamo pošteno plačali. |
Hitro izdaj avtodealerja, ki da 25% popusta.
Pravkar kupujem nekaj v stilu Berlingo/Kangoo in bi pri 14k prav pasalo 3,5k znižanja.
P.S.: ankete še nisem izpolnil, ker še nikoli nisem kupil novega avta - pri stari pa kakšna nalepka hudičevo prav pride, da pokriješ kakšno prasko.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.43 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 6:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na vsaki stvari, ki jo dobim v roke, najprej odlepim vse nalepke in zaščitne folije, prav alergičem sem nanje. Da avto ni izjema, najbrž ni treba poudariti... _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 7:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jože, če ti dajo popust ni problema, sicer pa ne vem s kako pravico lahko brez dovoljenja lastnika kar tako nalepijo na vozilo? Očitno je to postala pri nas že ustaljena praksa. Verjetno smo kupci premalo kritični.
Reklama z okvirčki tablic: Tudi tole smatrajo trgovci oz. serviserji za kar dobro reklamo. Spomnim se primera iz pred let. Kolega - tudi član tega foruma je vozilo peljal na redni servis - sicer k drugemu serviserju kot doslej. Prvo stvar, ki sva jo po servisu opazila je bila, da so mu "brezplačno" zamenjali okvirje tablic. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.43 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo, tudi meni so na servisu zamenjali okvirje tablic, ne da bi povedali ali vprašali. Opazil sem šele doma in čez napis potegnil s črnim flomastrom... _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.06 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2009 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bi se strinjal kar s štirimi logotipi (lahko tudi vsiljivimi in nevšečnimi) in adekvatnim popustom.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni