|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Robbby Član

Pridružen-a: Sre 19 Nov 2003 14:01 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.44 Kraj: okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Dec 13, 2010 9:11 pm Naslov sporočila: Telefonski mikrovtikač |
|
|
Zdravo,
zanima me ali kdo ve kje bi lahko pri nas kupil telefonski mikrovtikač RJ12 8p4c - kratek ? Kar sem našel so bile le vrvice, jaz pa bi potreboval samo konektorje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Pon Dec 13, 2010 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
To bo za ISDN telefon - verjetno bo najbolje pobrusiti zadnji del RJ45 in stisniti zicke na srednje sponke - pazi na vrstni red  _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Robbby Član

Pridružen-a: Sre 19 Nov 2003 14:01 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.44 Kraj: okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Dec 13, 2010 9:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Točno tako za ISDN telefon. Sem že razmišljal o tem da bi odrezal tega mrežnega RJ45. Vendar mislim da konektor tako ne bo ostal dolgo na kablu, ker čistilka vsak dan premetava telefon po mizi.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Dec 13, 2010 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
V vtičnico RJ45 lahko brez problema stlačiš RJ11 vtikač, ki je seveda dovolj kratek.
Imam nekaj RJ45 kratkih vtikačev, za ploščat 4p kabel, za ISDN telefon, kupil pa sem jih menda v LE tehnika v Kranju, imajo tudi internet trgovino ali pa sem jih mogoče dobil v HTE, vprašaj
Sicer pa, odvisno za kaj rabiš, da se tudi improvizirat  _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni