|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trot Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25 Prispevkov: 1282 Aktiv.: 5.70 Kraj: glej fogl
|
Objavljeno: Sob Dec 18, 2010 8:56 pm Naslov sporočila: krmilnik za koračne motorje |
|
|
Nekje v okolici ljubljane (pomoje kamnik) sem enkrat našel enega prodajalca manjših krmilnikov koračnih motorjev (če se prav spomnem je prodajal tudi neke dele za izdelavo robotov za sledenje za šole), ampak ga nikakor ne morem več najti. Mogoče kdo pozna? _________________ lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.49 Kraj: Bloška planota
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trot Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25 Prispevkov: 1282 Aktiv.: 5.70 Kraj: glej fogl
|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2010 11:30 am Naslov sporočila: |
|
|
To je to, hvala! _________________ lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2010 7:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm...
Nekaj časa nazaj sem želel nekaj kupit pri njih (mislim da podvozje za robota) pa so me presenetili z neko ubijalsko poštnino (če se prav spomnim)
Sicer pa se na 100m vidi, da nabavljajo v Neuholdu oziroma pri Neuholdovih dobaviteljih...
lp, Jernej _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni