|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Pet Jul 01, 2005 9:35 am Naslov sporočila: Strelovod |
|
|
Pišem v tej rubriki ker gre za zaščito elektronike. Rad bi si naredil strelovod na lastni hiši, sem elektronik rad bi pa izvedel na kaj moram pazit, da ne bo še slabše kot pa sedaj ko sem brez njega.Imam kovinsko kritino,posamezne lamele strehe pa so od zadaj zaščitene z barvo,tako da se mi zdi da medsebojno sploh niso v stiku.Na koliko strani po hiši naj bo speljana ozemljitev?
l.p.Dani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.89 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Jul 01, 2005 9:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Za samo izvedbo strelovedne instalacije bi ti priporočil nekoga, ki se z zadevo ukvarja. Da je stvar 100% je potrebno izvesti tudi meritve. Nisi navedel od kot si. Poznam nekoga, ki se ukvarja s tovrstno dejavnostjo. Koliko mi je znano se da dogovorit, da določena dela narediš sam. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.34 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Pet Jul 01, 2005 10:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Poglej na to stran, strokovnjaki ti bodo svetovali, izdelali predračun, načrte in opravili meritve. S tem boš izvedel okvirno cene materjalov in seveda celotne investicije. _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni