|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.46 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sre Dec 29, 2010 8:36 am Naslov sporočila: Olimex lpc2148 problem |
|
|
Ojla,
ker sem si obljubil, da še letos malo povoham Arm-e, sem končno priključil olimexovo ploščico ter Keilov Ulink.
Ko priključim usb kabel na olimexov pcb (ki pa ni nikamor priklopljen, torej samostojen, in se napaja preko usb), se mi pojavi čudna zadeva - kurzor miške se mi začne premikat in "kroži" v obliki kvadrata. To se ne ustavi tudi če izvlečem usb kabel od miške. Če držim gumb reset na pcb-ju, je zadeva ok.
Kako to rešiti? Aja, sistem je win XP. _________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.46 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sre Dec 29, 2010 8:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Da sam sebi odgovorim ...
Olimex mi je ustvaril nov device v xp managerju - HID compliant device. Ko sem ga onemogočil "disablal", je ok. _________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sre Dec 29, 2010 9:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Naloži drugi primer, pa ti bo tipkovnica kaj natipkala sama od sebe  _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni