|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.34 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 2:18 pm Naslov sporočila: Emotiv EPOC Neuroheadset |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo izkušnje z Emotiv EPOC Neuroheadsetom.
Včasih je bil "popularen" OCZ NIA, vendar če ju primerjam, je EPOC mnogo boljši (sicer tudi dražji), kajti za razliko NIA z 3 senzorji jih ima EPOC 14 (za primerjavo jih ima medicinski EEG za opazovanje delovanja možganov 19), poleg tega pa zadnji poleg misli zaznava tudi obrazne mimike ter gibanje glave (vgrajen žiroskop). Pri NIA pa se je v raznih Reviewih poročalo, da naj niti ne bi zaznavala elektromagnetnih valov, temveč le obrazne mišice.
Poleg tega bi se naj dalo EPOCu bindati 18 tipk tipkovnice, pa še Wireless je
Še vedno pa iščem "PC EEG" ki bi mu lahko bindal vseh 113 tipk tipkovnice
Že ima kdo tole ali pa OCZ NIA konzolo? Pa tudi če je nima, prosim za mnenja o EPOCu.
Za zdaj jim piše da ne pošiljajo v Slovenijo, ampak naj bi tole dokaj hitro uredili, drugače pa bi jaz to naročil preko kakega prijatelja v ZDA.
Hvala za odgovore.
EDIT: Še en video review. "Treniranje" te konzole mora biti prav zanimivo Pa še kontroliranje helikopterčka z mislimi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.34 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Sob Jan 01, 2011 6:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pravkar so mi iz Emotiv podpore sporočili, da je v vse države sveta na voljo Developer Edition SDK, ki ima poleg "Development neuroheadseta" še 3 programe za razvijalce, drugače pa naj bi bila popolnoma združljiva z "navadno" verzijo.
Vendar menim, da stvar vseeno ni vredna $500 (+$59 poštnine).
Sem jih pa vprašal, če lahko "nek moj prijatelj" v US naroči izdelek ter mi ga potem naprej pošlje v Slovenijo, pa so rekli da seveda gre, vendar on to pošlje naprej na lastno oz. mojo odgovornost. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2011 5:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Plus carina.... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2011 6:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Plus carina.... |
Točno
Ampak če recimo najdem nekoga poznanega v US, pa naročim paket na njegov naslov. Ko ga on dobi, pa ga pošlje dalje meni, kot prijatelj, ki mi pošlje darilo, ki ga je on prej imel. Ali tudi v tem primeru plačam carino? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70842.23
|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2011 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2011 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
borisz je napisal/a: |
Napisati ti mora, da je zadeva pokvaren in vredna 20 EUR ali manj
lp
Boris |
Dobro, hvala za nasvet  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni