www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Iskra IPK11 IPN11

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.43
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 10:53 am    Naslov sporočila:  Iskra IPK11 IPN11 Odgovori s citatom

Pozdravljeni, ravnokar smo v šoli spoznali ta star krmilnik in nimamo nobene skripte, zanima me ali ima kdo kakšno skripto/navodila predvsem za shranjevanje programa v EEPROM za trajno shranitev programa.

Hvala!

DSC00293.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  562.09 KB
 Pogledana:  19 krat

DSC00293.JPG

DSC00294.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  532.52 KB
 Pogledana:  6 krat

DSC00294.JPG

ivang
Član
Član

Pridružen-a: Pet 29 Feb 2008 9:01
Aktiv.: 0.33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 02, 2011 1:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A te stvari se še uporabljajo, mi smo jih pred cirka 15 leti pri predmetu krmiljenje pri profesor Vrtačniku (če se ne motim, je bil malo opisan v učbeniku za Krmiljenje).
Lp Ivan
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ivang
Član
Član

Pridružen-a: Pet 29 Feb 2008 9:01
Aktiv.: 0.33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 02, 2011 1:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Probaj poiskati:
Štandeker, C.1993: Krmilja in regulacije: 1. del- krmilja. Tehniška založba Slovenije, Ljubljana, oz.
Štandeker C.: krmilja in regulacije: 2. del- regulacije, Tehniška založba Slovenije, Ljubljana 1993
Nazaj na vrh
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.43
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 02, 2011 5:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ivang je napisal/a:
A te stvari se še uporabljajo, mi smo jih pred cirka 15 leti pri predmetu krmiljenje pri profesor Vrtačniku (če se ne motim, je bil malo opisan v učbeniku za Krmiljenje).
Lp Ivan

Hehe bom poiskal kaj, točno pri prof. Vertačniku smo malce tole gledali. Ne najdemo navodil, te pa sem rekel da bom tukaj povprašal. Hvala za informacije.

Lep pozdrav!

socaoh
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 11 Nov 2011 14:41
Aktiv.: 0.05
Kraj: Ohrid

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 27, 2012 8:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam modul za ta krmilnik. Če potrebujete mi e_mail
Nazaj na vrh
matej22
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Dec 2011 16:31
Aktiv.: 0.54
Kraj: blade

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 02, 2012 12:07 pm    Naslov sporočila:  Re: Iskra IPK11 IPN11 Odgovori s citatom

GregorN je napisal/a:
Pozdravljeni, ravnokar smo v šoli spoznali ta star krmilnik in nimamo nobene skripte, zanima me ali ima kdo kakšno skripto/navodila predvsem za shranjevanje programa v EEPROM za trajno shranitev programa.

Hvala!

To smo pred leti razvili in proizvajali v našem podjetju.Bom pogledal če imam še gradivo za nastavitve itd... če bo naredim scan in ti pošljem
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni